Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vakantievrijwilliger

Je komt aan bij De Wolfskuil. Je hebt eerst even rustig de tijd om je te installeren in Hops hut, waar je kosteloos zult overnachten komende week/weken. Om 17:00 uur ga je de telefoon ophalen bij de receptie. Hierop kan je worden gebeld door klanten die verblijven op De Wolfskuil. De volgende ochtend lever je de telefoon weer in en ga je lekker je ding doen. Geniet van de prachtige, stille omgeving van De Wolfskuil en de gezellige drukte in het centrum van Ommen.

Een heerlijke vakantie hebben in de mooie omgeving van De Wolfskuil én tegelijkertijd ons als vrijwilliger ondersteunen? Deze bijzonder mix bieden wij aan!

Leer hieronder verder voor meer informatie.

20231002 161844

Ideale mix

Je verblijft in Hops hut, een ingerichte trekkershut waar je met vier mensen kan verblijven. Wil je dit met meer personen doen? Neem dan contact met ons op.

Je bent minimaal een week op De Wolfskuil en geniet kosteloos van de mooie omgeving. Overdag heb je heerlijk de tijd om te wandelen, te fietsen, kano te varen of gezellig op een terrasje in Ommen te zitten. Wat je zelf wilt.

s' Avonds en in het weekend ben je telefonisch bereikbaar voor onze gasten die verblijven in de groepsaccommodaties of op de kampeervelden.

Je beantwoordt af en toe vragen van gasten. Om je hierbij te helpen hebben wij een handboek gemaakt, waarin je vrijwel alles vindt wat je moet weten. Als je er niet uitkomt, helpen wij je.

Kortom praktisch, leerzaam en leuk vrijwilligerswerk. Als tegenprestatie mag je kosteloos bij ons overnachten en genieten van de mooie omgeving. Je kunt dit alleen doen, met je partner of met je gezin. De periode die je bij ons komt beslissen we samen.

De vakantievrijwilliger is een nieuwe vrijwilligersfunctie bij De Wolfskuil, die we mede met jullie vorm gaan geven. Ben je iemand die makkelijk contact maakt met anderen en vind je het leuk om op een praktische manier te helpen? Dan komen we graag in contact met je!

Zoals jullie wellicht al weten zijn wij een stichting en juist door de hulp van vrijwilligers kunnen wij onze doelstelling waarmaken.

Hebben we je belangstelling gewekt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Ja, ik wil meer weten!

Daar zijn we blij mee! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.