Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vrijwilliger gezocht

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk en ben je technisch van aard? Lees dan snel verder!

Vrijwilliger gezocht 768 x 600 px

Veelzijdig bezig zijn

Elke woensdagochtend starten we met een klein clubje mensen met een kop koffie en daarna gaan we aan de slag met veel verschillende klussen.

We hebben vier groepsaccommodaties en twee groepskampeervelden. Je kunt je voorstellen dat dat veel verschillende klussen oplevert. Dit kan de ene keer een klus zijn met een CV-ketel, een knipperende lamp, een niet goed werkende televisie of een verstopte wasbak. Daarnaast doen we werkzaamheden buiten, denk aan grasmaaien met een zitmaaier of het snoeien van een struik.

De werkzaamheden zijn de ene keer eenvoudig en de andere keer complex van aard. We proberen bij het verdelen van de taken heel erg te kijken naar de kwaliteiten en interesses van de vrijwilligers. Zo heeft iedereen het meeste plezier in het werk.

Waarvoor we met vrijwilligers werken? Het is echt fijn dat veel vrijwilligers ons ondersteunen in het werk! We zijn een stichting en hierdoor kunnen we ons ideële doel beter waar maken. Uiteraard vragen we de hulp van lokale technische bedrijven als de vraag te complex is (waarbij de vrijwilliger soms uit interesses meekijkt en weer veel opsteekt ;-)). Lees meer over onze achtergrond Buitengewoon avontuur.

De functie is ingevuld maar we zoeken nog iemand die schilderwerkzaamheden voor ons zou willen doen.

Uitbreiding team

Heel prettig vinden we het dat we al jaren op trouwe vrijwilligers kunnen rekenen. Wil je weten wie dit zijn? Kijk dan even op deze pagina: De mensen van De Wolfskuil.

We willen het team graag uitbreiden. Handig is het als je op woensdagochtend beschikbaar bent. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast organiseren we voor het personeel een paar keer per jaar leuke activiteiten en zijn we ook attent met bijvoorbeeld een leuk presentje in december.

Kortom: een leuke veelzijdige vrijwilligersbaan in een gezellig team.

Interesse? Vragen? Wil je een keer een ochtend meedraaien? Mail ons dan snel.

Op zoek naar een betaalde baan? Vacatures