Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kunnen jullie helpen met de invulling van ons (activiteiten) programma?

Natuurlijk! Dat vinden we heel leuk.

Marcel Netty Astrid

Persoonlijke aandacht

We hebben veel ervaring opgedaan door alle groepen die voor jullie kwamen zoals scholen, families, bedrijven en verenigingen. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de verschillende wensen.

We hebben een overzicht gemaakt met alle activiteiten en maaltijden die we voor jullie kunnen regelen. Bekijk die eens. Neem vervolgens contact met ons op via d email of telefoon, dan denkt Marcel, Netty, Anita of Astrid met je mee.

Als je wilt kun je ook persoonlijk langskomen om in alle rust te kijken wat er mogelijk is. Neem dan eerst even contact met ons op om een moment af te spreken.

Leuke activiteiten voor je groep

Overwegingen

Goed om van te voren al vast over na te denken:

- Voor hoeveel personen wil je wat regelen?
- Zijn er bijzonderheden waar je rekening mee moet houden? Kan bij een activiteit iedereen mee doen bijvoorbeeld? Zijn er kinderen bij?
- Zijn er speciale diëten als je een maaltijd wil regelen.
- Waar houden jullie van? En waar juist niet van? Je moet daarbij rekening houden met iedereen en dat kan soms lastig zijn. Je kunt eventueel 2 verschillende activiteiten naast elkaar organiseren (vooral leuk bij een wat grotere groep).
- Wat hebben jullie al eens gedaan? Wil je wat anders of juist in de zelfde lijn?
- Zitten jullie aan een datum/tijdstip vast?
- Wat is het budget?
- Wil je ervoor reizen of moet het dichtbij zijn?
- Hoeveel tijd willen jullie hebben om te 'niksen' en bij te praten? Sommige groepen hebben de neiging een heel vol programma te bedenken, dat is niet altijd nodig. Gewoon even kletsen met elkaar is ook een gezellig onderdeel van weg zijn met elkaar.
- we hebben enkele blogs geschreven over verschillende onderwerpen. Wellicht kun je hier ook nog inspiratie uithalen blogs
- Ook geven we op Facebook tips over je verblijf bij ons. Ook delen we daar mooie foto's van de omgeving om al in de stemming te komen.

Denken jullie met ons mee?

Natuurlijk! Stel je vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.