Kunnen jullie helpen met de invulling van ons (activiteiten) programma?

Marcel Netty Astrid

Natuurlijk! Dat vinden we heel leuk.

We hebben veel ervaring opgedaan door alle groepen die voor jullie kwamen zoals scholen, families, bedrijven en verenigingen. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de verschillende wensen.

We hebben een overzicht gemaakt met alle activiteiten en maaltijden die we voor jullie kunnen regelen. Bekijk die eens.

Neem vervolgens contact met ons op, dan denkt Marcel, Netty of Astrid met je mee.

Als je wilt kun je langskomen om in alle rust te kijken wat er mogelijk is. Neem dan ook eerst even contact met ons op.