Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoe kan ik boeken?

Dat kan op een paar manieren, afhankelijk van wat je prettig vindt:

Direct boeken?
Marcel Netty Astrid

Heb je geen vragen meer dan kun je heel makkelijk boeken via ons Zoek & Boek systeem. Op het eind van het boekingsproces kun je een opmerking plaatsen, bijvoorbeeld als je eerste een optie wil.

Heb je nog wel wat vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Handig voor ons om te weten als je mailt: Met hoeveel personen wil je komen, wat voor groep zijn jullie, welke periode wil je komen. Heb je al een datum in gedachte geeft dit dan aan, op jullie verzoek kunnen we deze een week in optie houden. Dan kun je rustig met elkaar overleggen.

Natuurlijk kun je ons ook bellen, tijdens kantooruren (vaak zijn we ook zaterdagochtend bereikbaar): 0529-451631.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!