Kan ik een optie krijgen?

Ja dat kan!
Wel zo prettig als je met een groep een keuze maakt.

Direct boeken?
Marcel Netty Astrid

Zeker als je voor een groep een keuze moet maken, is het fijn even rustig te overleggen. Van ons krijg je een week de tijd om te beslissen. Daarna willen we van je weten of je wel of niet gebruik wilt maken van de mogelijkheid.

Bel of mail ons om een optie te regelen.

Je kunt ook via ons zoek & boek systeem een optie regelen. Op het eind van het boekproces is er ruimte om een opmerking te plaatsen: als je daar aangeeft dat het gaat om een optie dan regelen we dat voor je. Je krijgt dan bevestiging van de optie in je mail.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!