Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten?

Ja, dat kan gelijk bij het boeken of tot zeven dagen na het boeken.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

Wij adviseren om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, omdat een groepsannuleringsverzekering een ruimere dekking heeft dan een individuele annuleringsverzekering. Een handig overzicht over wat de groepsannuleringsverzekering dekt vindt je hier.

Sluit nu een groepsannuleringsverzekering af.

Je dient de groepsannuleringsverzekering binnen zeven dagen na het maken van een boeking af te sluiten.

NB. valt de schade niet onder de verzekering dan zijn de reguliere huurvoorwaarden van kracht.

Meer informatie over de verzekering:

NB. Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, wij streven er naar de informatie zo actueel mogelijk te houden.