Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten?

Ja, dat kan gelijk bij het boeken of tot 7 dagen na het boeken.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

De verzekering regel je via ons, bij voorkeur direct bij de boeking. In ons zoek & boek systeem kun je aangeven dat je dit wil. Boek je telefonisch of per mail, geef dit dan aan ons aan dat je de verzekering wil.

Heb je al geboekt maar wil je dit alsnog? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, tot 7 dagen na de boeking kunnen we deze verzekering met je afsluiten.

De verzekering loopt via RecreatieVerzekeringen en heeft een ruime dekking. Bekijk de verzekeringskaart om te zien of deze verzekering bij jullie past: verzekeringskaart.

Wij adviseren je deze af te sluiten omdat de dekking beter is voor de hele groep dan bij een individuele annuleringsverzekering.

Vragen over de verzekering? Bekijk of je vraag staat bij veelgestelde vragen van de website van Recreatie Verzekeringen.