Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten?

Ja, dat kan via Recreatie Nederland waar wij bij aangesloten zijn.

Je moet deze verzekering direct bij je boeking of tot zeven dagen na je boeking afsluiten. Door de groepsdekking krijg je, in ieder geval, de annuleringskosten vergoed bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalsletsel van een deelnemer van de groep. Daarnaast zijn de groepsleden individueel verzekerd, zodat zij hun deel van de kosten vergoed krijgen bij overlijden of ernstige ziekte van jezelf, familieleden in 1e of 2e graad of huisgenoten.

Wij adviseren je deze af te sluiten omdat de dekking beter is dan een individuele annuleringsverzekering.

Meer informatie en tevens afsluiten van de verzekering kan via de volgende link: 'Elk groepsverzekering'