Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wanneer moet ik wat betalen?

Direct boeken?
Al onze overnachtingsmogelijkheden

Tegelijk met de boeking krijg je een factuur voor de eerste termijn van 40% van de huursom, deze betaal je binnen veertien dagen.

Uiterlijk dertig dagen voor aankomst betaal je de tweede termijn; 60% van de huursom en de toeristenbelasting.

Heb je na je boeking nog maaltijden, spelletjes en/of activiteiten besteld dan ontvang je daar dezelfde dag nog een aparte factuur voor.

NB. Boek je voor volgend jaar en ben je dit jaar nog niet geweest, dan hoef je pas ná het verblijf de 40% procent van de huursom voor de 2e boeking te betalen.