Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wanneer moet ik wat betalen?

Na het akkoord geven van je boeking krijg je een factuur voor de borg en eventueel de annuleringsverzekering. Acht weken voor aankomst krijg je de factuur met de overige bedragen.

Heb je maaltijden, spelletjes of activiteiten besteld dan krijg je hier meestal een aparte factuur van.

Betalingstermijnen staan op de factuur vermeld.