Hoe ziet het terrein van de Wolfskuil eruit?

Als je bij De Wolfskuil overnacht dan slaap je in of naast het bos. We hebben een heel groot terrein met 16 hectare bos. Op het centrale gedeelte zijn 3 groepsaccommodaties te vinden: De Repelaerhoeve (35 personen), De Mowglihut (22 personen) zijn beide vlak bij het sportveld. De Jorishoeve (12, 16 of 28 personen) ligt bij het speeltuintje. Naast je heb je het bos. De Blokhut (22 personen) en de groepskampeerterreinen liggen midden in het bos.

Op deze plattegrond kun je goed zien waar alle groepsaccommodaties, de kampeervelden en het sportveld en speeltuin zijn.

We zijn trouwens geen park, er is bijvoorbeeld geen slagboom of hek waar je door moet voordat je verder kunt. Een persoon kan bij aankomst de sleutel bij de receptie halen, de rest kan direct door naar de groepsaccommodatie of kampeerveld. Alle groepsaccommodaties hebben een eigen terras en gazon.

Je hebt alle ruimte met je eigen groep.

Bekijk snel wat je allemaal op ons terrein kunt doen

Direct boeken?
Wolfskuil plattegrond site