Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Is er horeca of een winkeltje aanwezig?

Er is geen winkeltje of horeca aanwezig.
Het stadje Ommen is op 2 km. van De Wolfskuil.

De Albert-Heijn en de Jumbo kunnen boodschappen brengen, wil je hen vragen om op een tijd te komen dat je zelf ook al in de accommodatie bent (let op de aankomsttijden, je moet zelf aanwezig zijn om de boodschappen in de koeling te doen).

Voor aankomst is er met betrekking tot maaltijden en activiteiten veel te regelen.

Bekijk alle eetmogelijkheden

Zelf koken kan, maar bij ons kun je ook een barbecue, buffet, pizzaoven, Tundragrill en nog veel meer regelen.