Kunnen we een keer komen kijken?

Dat kan tijdens kantooruren. Bel even voor het maken van een afspraak 0529-451 631. Een rondleiding geven we uitsluitend als er geen gasten zijn in de groepsaccommodatie/op het kampeerterrein. Natuurlijk kun je dan wel de omgeving verkennen en kunnen we je persoonlijk uitleg geven.

Je kunt ook de accommodaties bekijken via onze digitale rondleiding.