Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mogen we op het terras muziek luisteren?

Het gebruik van een geluidsdrager is buiten niet toegestaan.
Tot 23.00 kun je akoestische muziek luisteren/maken als je daarbij rekening houdt met anderen. Na 23.00 moet het stil zijn. We zitten midden in het bos, dus het geluid is snel hard voor anderen. En het geluid draagt ver.