Welke (huis)regels hebben jullie?

Leuk dat jullie (willen) komen! We hebben enkele huisregels voor jullie op een rij gezet. Bekijk deze samen goed, zo weet je ook of een veblijf bij De Wolfskuil past bij jullie groep.

Even afstemmen

Er zijn een paar regels en afspraken als je bij ons een accommodatie huurt: huisregels

Daarnaast zijn er momenteel bijzondere regels met betrekking tot corona:
Corona regels

Regels voor kampeerders: Regels kamperen seizoen 2020 (inclusief de corona maatregelen)

Neem de regels goed met elkaar door. Zo zorgen we er samen voor dat een verblijf bij De Wolfskuil een prettige tijd wordt.

Heb je er vragen over neem dan contact met ons op.