Welke (huis)regels hebben jullie?

Leuk dat jullie (willen) komen! We hebben enkele huisregels voor jullie op een rij gezet. Bekijk deze samen goed, zo weet je ook of een verblijf bij De Wolfskuil past bij jullie groep.

Even afstemmen

Reguliere huisregels

Er zijn een paar regels en afspraken als je bij ons een accommodatie huurt of kampeert, lees ze goed door: Huisregels accommodatie en kampeerveld

Neem de regels goed met elkaar door. Zo zorgen we er samen voor dat een verblijf bij De Wolfskuil een prettige tijd wordt.

Ben je als groep opzoek naar een locatie waarbij je tot diep in de nacht samen kunt feesten? Dat snappen wij, maar dan is deze locatie minder geschikt. Je hebt te maken met andere gasten die bij ons overnachten en die juist vaak komen voor de rust, vanaf 23.00 moet het buiten stil zijn en een versterker op het terras mag niet. Aarzel je of dit bij jullie past? Bel ons dan en kom langs om kennis met ons te maken.

Heb je er vragen over neem dan contact met ons op.