Is er WIFI aanwezig?

Ja zeker, bij alle groepsaccommodaties heb je Wifi via glasvezel, dus je hebt een goede verbinding.

Direct boeken?
Wifi

Je krijgt een informatiemap mee waar de Wifi code in staat. Je kunt zelf bepalen of je deze code met de rest van de groep wilt delen (sommige scholen willen dit bijvoorbeeld niet). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aan het kamperen bij ons? Helaas, we hebben geen Wifi op het kampeerterrein. Je mag tijdens kantooruren altijd even naar de receptie komen om daar iets op te zoeken op internet.

NB. Wil je met je team bij ons vergaderen? extra faciliteiten zakelijk