Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kunnen we een kinderstoel, kinderbedje of box huren?

Zijn er hele kleintjes mee, dan heb je soms wat extra spullen nodig. Die kun je zelf meenemen of regel het via ons.

Kinderstoel
Ook de allerkleinsten kunnen mee eten aan tafel. Heb je kinderstoelen nodig? We zetten ze voor je klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het voor ons makkelijk om van te voren te weten hoeveel je er nodig hebt.

Kinderbedje
Slaapt je kleintje nog in een kinderbedje? Deze kunt je bij ons huren. We hebben er twee die geschikt zijn tot 15 kilo. Neem je zelf een lakentje en dekentje mee. Huur bedje inclusief matrasje €7,50. Let op: Bij de (Joris)hoeve is er standaard 1 kinderbedjes kosteloos beschikbaar.

Box
Een rustig speelplekje voor de kleinste uit de groep. We hebben een box met kleed voor je beschikbaar. Als je wat speeltjes mee neemt, wordt het een vertrouwd plekje. Huur box inclusief box kleed €7,50 We hebben er 1 beschikbaar.

Closeup kinderen in kinderstoel