Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kunnen we lakens, handdoeken en keukenlinnen huren?

Natuurlijk kun je alles meenemen van huis, maar wij kunnen het ook klaarleggen. Net zo makkelijk.

Lakenpakket

In alle groepsaccommodatie zijn eenpersoonsbedden met dekbed en kussen. Je moet alleen zelf je lakens meenemen. Voor je gemak kunt je deze echter ook bij ons bestellen. Lekker makkelijk. Kosten: € 7,00

Let op: huur je de groepsaccommodatie Jorishoeve/Joris/Hoeve? Dan zit het lakenpakket automatisch bij de prijs inbegrepen.

Opgemaakte bedden

Heerlijk, na de gezellige eerste avond stap je zo in het opgemaakte bed. Geen gedoe met de lakens en kussenslopen. Wij verzorgen dit voor jou. Kosten €4,- per bed.

Let op: verblijf je in De Repelaerhoeve/Blokhut/Mowglihut? Als je van deze service gebruik wilt maken moet je ook onze lakenpakket huren. Bij De Jorishoeve/Joris/Hoeve is het lakenpakket bij de prijs inbegrepen. Je kunt dan nog wel kiezen voor deze extra service.

Badhanddoeken set

Voor je gemak kunnen wij een badhanddoeken set voor jou klaar leggen. De set bestaat uit 1 handdoek en 1 bad handdoek. Kosten € 5,00

Mocht je bij aankomst merken dat je je handdoeken per ongeluk bent vergeten, dan kun je deze natuurlijk ook nog van ons huren.

Servicepakket

Alle benodigdheden voor de keuken zitten in dit pakket. Scheelt weer veel geregel voor jullie! Wat zit er in het pakket? 10 keukenhanddoeken, 10 theedoeken, 5 vaatdoeken, 3 vuilniszakken, 5 zeeppompjes, 10 waxinelichtjes (vaatwasmiddel en koffiefilters zijn standaard aanwezig). Kosten €12,50 voor De Repelaerhoeve, Mowglihut, Blokhut en groepskampeerterrein. Kom je bij ons kamperen kijk dan ook even bij de vraag Welke extra faciliteiten zijn er speciaal voor kampeerders?

Let op: Huur je De Jorishoeve/Joris/Hoeve dan zijn deze benodigdheden al in de groepsaccommodatie aanwezig.