Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

Je staat natuurlijk te poppelen om te komen bij ons! Dat snappen wij.
Hieronder kun je lezen wanneer je kunt aankomen en ook wanneer je avontuur bij ons weer ten einde is.

Eerder komen is vaak lastig omdat we van te voren de accommodatie grondig voor jullie schoonmaken.

Receptie

Repelaerhoeve/Mowglihut/Blokhut
Aankomst 14.00 uur, vertrek 10.00 uur.

Joris/Hoeve/Jorishoeve
Aankomst 16.00 uur, vertrek 11.00 uur.

Kamperen Beuk/Hoeve
aankomst 14.00, vertrek 10.00

Vertrekken jullie op zondag? Dan vertrek je voor 22.00 uur.

Sleutel
We vragen je de sleutel voor 17.00 uur bij de receptie op te halen. Lukt dit niet? Geen probleem maar geef het even van tevoren aan ons door dan kunnen we hier rekening mee houden, want we verwelkomen je graag persoonlijk.

Zondagavond vertrek
Kom je in het weekend en kun je niet tot maandagavond blijven? Dan kun je zondag tot 20.00 uur blijven. De huurkosten blijven hetzelfde - we noemen de zondag een bonus avond ;-) - wel scheelt het in de toeristenbelasting.