Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Welpen en wolven arrangement

Trommel de familie op om op een hele leuke manier meer te leren over ons voedsel.

Een arrangement geschikt voor zowel jong (welp) als oud (wolf). We gaan eerst het voedselbos in waar we van alles uitleggen en laten zien. De kinderen stellen we leuke vragen over voedsel. Zij moeten heel goed opletten zodat ze ons voedsel-puzzelblad kunnen maken.

Vervolgens gaan jullie als je geluk hebt ingrediënten plukken - deze moeten dan net rijp zijn - of jullie krijgen deze van ons. Maar enkele ingrediënten ontbreken. Die halen jullie op bij de molenaar in het centrum. Het leukste in het omdat op de fiets te doen. Optioneel kan de molenaar jullie een rondleiding geven en laten zien hoe je van graan meel maakt. Van deze ingrediënten gaan jullie een heel lekkere en gezonde VeggieWolf-Powersnacks maken. Een heel origineel leerzaam en lekker uitje.

Praktisch
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 15,- per persoon, € 7,50 voor kinderen onder de 12 jaar.
Wat: rondleiding, ingrediënten voor het maken van snack (enkele zelf halen bij de molenaar) , het maken van een 'VeggieWolf-Powersnacks' aan de hand van een recept, een voedselbos-puzzelblad.
Voor wie: meest geschikt voor families maar iedereen mag hier natuurlijk voor kiezen.
Aantal: minimaal 10 personen.
Wanneer mogelijk: maandag tot en met zaterdag

* Optioneel: extra rondleiding bij de molenaar, uitleg over hoe je van graan meel maakt. Kosten 2,50 per persoon. Niet mogelijk op zondag. Wil je het arrangement toch op zondag doen, dan ga je niet naar de molen maar krijg je alle producten van ons.