Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Avonturenpad

Ga je mee met Hop de Wolf?
Hij laat je met andere ogen naar de omgeving kijken!

Direct boeken?
Hop de Wolf

Het avontuur lokt

Hop de Wolf kan wel wat hulp van jullie gebruiken. Er is namelijk veel gebeurd op deze plek. Hij zal het jullie allemaal vertellen! Doe je wandelschoenen aan want hij zal je door het Wolfskuil bos leiden.

Wat hij jullie te zeggen heeft? We snappen het zelf ook niet precies, iets met een klauw en een aardige meneer en veel kinderen bij een kampvuur.

Ga luisteren naar zijn verhalen en ontdek of jullie hem kunnen helpen. Wolven zijn actieve beesten, alleen maar praten is niks voor de kleine Hop. Heeft hij weer veel verteld, dan daagt hij jullie uit om samen één van zijn favoriete bosspelen te spelen of om wat te ontdekken over de natuur. Ga je met hem mee?

Volg het pad van Hop

Je zult ontdekken dat het avonturenpad lekker afwisselend is: luisteren, spelen en samen ontdekken.

Je wandelt ongeveer een half uur door het Wolfskuilbos maar je zult dus veel langer onderweg zijn. We hebben het avonturenpad zo gemaakt dat deze leuk is voor zowel jong als oud. Het verhaal zal kinderen vanaf een jaar of acht boeien, de opdrachten zijn ook leuke voor jongere kinderen. Ook groepen zonder kinderen zullen zich vermaken met Hop.

Samen het Wolfskuilbos verkennen

De opdrachten zijn geschikt om met een groep(je) te doen.

Jullie krijgen een kaart met QR codes mee, volg de houten paaltjes met de klauw en ontdek wat Hop jullie te zeggen heeft!

Kosten: €10,- per kaart
We raden aan de wandeling te maken met groepjes van vijf tot acht personen.

Je gebruikt je eigen telefoon om de verhalen te luitsteren (zonder WiFi).

Als je wil kun je een kleine speaker met bluetooth meenemen om het verhaal beter te kunnen verstaan als je met een groter groep bent. Deze speaker alleen hier voor gebruiken, op ons terrein is het gebruik van speakers verder niet toegestaan.

Ook als je niet bij ons overnacht kun je er voor kiezen om het avonturenpad te lopen. Bij de receptie kun je het avonturenpad kopen tijdens kantooruren en op zaterdagochtend.

75-jarig jubileum: avonturenpad geopend

Het avonturenpad is ontworpen in samenwerking met Antonie Koenen van 'Kantonie'.