Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Spellen voor binnen en buiten

We hebben heel veel leuke spellen voor jullie, die je bij ons kan huren. Voor zowel binnen al buiten. Voor een leuke invulling van jullie verblijf bij ons. Van de meeste spellen hebben we er slechts één, wij raden je aan om te reserveren.

Sjoelen buiten

€7,50 per set:

 • Jeu de Boules
 • Klootschieten met route (Je speelt met acht tot tien personen tegen elkaar, hier heb je één set voor nodig. Het duurt ongeveer anderhalf uur.)
 • Sjoelbak
 • Mikado, maar dan een grote versie.

€12,50 per spel:

 • Kubb, schaken zoals de Vikingen deden. Een echt familiespel! Het duurt zolang als je zelf wilt. Je speelt dit met minimaal twee, maximaal tien personen. Geschikt vanaf acht jaar.
 • De Slackline maakt je tot een heuse koordanser! Je spant de slackline tussen twee bomen en balanceren maar! Heb je een extra uitdaging nodig? We hebben ook een moeilijke variant. Het duurt zolang als je wilt. Individueel te doen, maar wel leuk om naar te kijken! Geschikt vanaf zeven jaar.
 • Levend Stratego, een klassieker! Een actief en spannend bos spel: wie verovert de vlag? Het duurt ongeveer anderhalf uur tot de vlag gevangen is, wat een einde maakt aan het spel. Je kan dit spelen met zestien tot tachtig mensen. Indien gewenst kan je een outdoor begeleider inhuren, die het spel voor je introduceert en begeleid, prijs op aanvraag. Geschikt vanaf negen jaar.
 • Foto kompastocht van zes of acht kilometer naar de Besthmenerberg met uitkijktoren. De wandeling duurt, afhankelijk van hoeveel kilometer je kiest, tweeënhalf tot drieënhalf uur.
 • Leef je uit met 'Moord in Villa Nova', een moordspel waarbij iedereen een rol krijgt. Wordt allemaal detective en los de moord op! Super voor een dagdeel of avond speelplezier. Het is mogelijk van te voren de rollen van ons te ontvangen. Dit spel speel je binnen, dus ook heel leuk op een regenachtige dag. Voor dit spel dien je met minimaal twintig mensen deel te nemen. Geschikt vanaf tien jaar.
 • Safarispel, een combinatie tussen levend ganzenborden en monopoly. Het duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Let op! voor dit spel heb je voorbereidingstijd nodig en voldoende begeleiding. Één algemene spelleider, minimaal twee begeleiders bij de centrale post en zo nodig bij elke dubbelpost vijf begeleiders.
Kompastocht
Scrabble buiten
 • Rampenspel, allerlei kleine spelletjes rond een verhaal van een ramp. Je vermaakt je hier ongeveer een uur tot anderhalf uur mee. Te spelen met minimaal tien, maximaal dertig deelnemers. Geschikt vanaf tien jaar.
 • Natuurspel, leuke opdrachten om de dieren, bomen en planten in de omgeving te ontdekken. Je doet hier ongeveer één uur tot anderhalf uur over. Tot met wel 36 personen te spelen. Geschikt tot twaalf jaar, bij voorkeur met begeleiding.
 • Go 4 it, meerdere samenwerkingsspellen waardoor je spelende wijs de voordelen van samenwerken ervaart. Het duurt zolang als je zelf wilt. Voor zes tot dertig personen. Geschikt vanaf zes jaar tot twaalf jaar.
 • Waarom? Daarom! Buitenspel over waarden en normen. Een leuk bosspel met verdiepingsvragen. Het duurt ongeveer anderhalf uur. Te spelen met minimaal twintig en maximaal dertig personen. Geschikt voor acht jaar tot 14 jaar.
 • Een vreemde eend, hoe is het als regels opeens anders zijn? Het duurt ongeveer een uur. Je speelt het spel met minimaal negen personen en maximaal dertig personen. Geschikt vanaf tien jaar tot veertien jaar.
 • Stop pesten, via een bordspel praten over pesten. Wij raden dit aan als activiteit tijdens een schoolkamp! Je kan zelf bepalen hoelang je hier mee bezig bent, je kunt er een uur mee bezig zijn. Leuk voor een groep tot dertig personen, de spelborden zijn voor twee tot zes deelnemers. Geschikt voor negen tot dertien jaar.

We hebben ook nog Hollandse spellen en zeskamp te huur! Daarnaast kunt u spelmateriaal zoals ballen en tafeltennisbatjes bij ons huren.

"De middag vloog voorbij, wat hebben we gelachen!"

Reuze jenga

€17,50 per spel:

 • Reuzejenga, een spannend denk- en behendigheidsspel. We hebben zowel een volwassen-versie als een kindervariant! Door wie gaat de toren vallen? Als groep kiezen jullie tussen een meerkeuze, waar/niet waar of open vraag. Hebben jullie het goed dan moet de tegenpartij één of meerdere blokken uit de toren halen. Als jullie het fout hebben dan kan het ook zijn dat de toren door eigen toedoen valt. Een spel waarbij jullie dus wel tegen je verlies moeten kunnen ;-).
 • Reuze scrabble, het vertrouwde spel in een groot jasje! Het wordt dan ook op de grond gespeeld, op een houten bord met mooie geverfde letters.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?