Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Varen op de Vecht

Ben je te gast bij De Wolfskuil en ben je op zoek naar activiteiten op De Vecht? Bij Rederij Peters & Vechtdal Events zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. We zetten ze voor je op een rijtje. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de bestemming, of wandel er heen in circa 20 minuten.

Omdat er vaak veel af te stemmen is bij een groepsuitje, neem je zelf contact op met de Rederij om onderstaande activiteiten met hen goed te regelen (ook de factuur gaat via hen). Dit kan telefonisch (0529) 45 19 24 of per mail info@rederijpeters.nl, of kijk op de site Rederij Peters.

NB. Soms krijgen we telefoontjes van toeristen die een bootje willen huren, maar we hebben zelf dus geen bootjes. Dit kun je boeken bij Rederij Peters.

Rondvaart
Tussen 1 maart en 24 december maakt Rederij Peters dagelijks vaartochten met de “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Inclusief 1 x koffie/thee en voor kinderen limonade.

Actuele vertrektijden van de rondvaartboot

NB. Tijdens een personeeldag gingen wij zelf met de rondvaartboot mee en maakten voor jullie dit filmpje.

Bootje varen
Rederij Peters verhuurt ook verschillende sloepen en motorboten. Varen met een motorboot kun je met max. 4 volwassenen per boot en je huurt de boot voor 2 uur.

Naast een motorboot kun je ook een (elektrische) Vechtsloep huren. Klik hier voor de bootverhuur mogelijkheden.

Samen kanovaren

Kano varen

Er is een veelzijdig aanbod als je per kano de Vecht op wil. De Rederij heeft Canadese kano’s, 1- en 2-persoons kajaks. Ben je met een groot gezelschap? Dan kun je ook de reuzenkano boeken, hier passen wel 8-12 personen in! Of ga twee uur kano varen met een Canadese kano en ontdek hoe mooi de omgeving is vanaf het water. Deze is toegankelijk voor 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen t/m 12 jaar.

Klik hier voor de kanoverhuur mogelijkheden.

NB. je kunt natuurlijk ook heel leuk een combinatie maken van het huren van kano's met bijvoorbeeld een Funbike. Ook handig als je met een grote groep bent dan wissel de activiteiten met elkaar af.

Afzaktocht met kano

Een mooie kanotocht maken over zowel de Regge als de Vecht? Dat kan! Deze tocht duurt circa 2 uur. Dit programma start in de ochtend. Je gaat op eigen gelegenheid - we kunnen je een wandelroute geven- vanaf De Wolfskuil naar de Nieuwe brug waar de kano's klaar liggen. Je gaat dan kanovaren met Canadese kano's. Je kan ook een 1- of 2-persoonskajak boeken. Het is heel leuk dat je echt gericht ergens heen vaart. Je kunt ook mooi het verschil zien tussen de rivier De Regge en de Vecht. Op de Regge mogen trouwens alleen kano's en fluisterboten komen en geen motorboten, lekker rustig.

Extra uitdaging? Maak dan een nog langere afzaktocht vanaf Archem naar Ommen van 12 kilometer (circa 3,5 uur peddelen) over zowel de Regge als de Vecht, een prachtige omgeving om te ontdekken vanuit het water. Dit is deels met eigen vervoer (auto) en een deel kan meerijden. De kosten zijn gelijk aan de kortere afzaktocht, dus durven jullie het aan?

Interesse in dit uitje? Bel dan naar (0529) 45 19 24.

NB. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar.

Wil je voorafgaande aan de activiteit eerst samen koffie en thee drinken met boerencake? Dat kan zeker, geef dit even bij de boeking aan bij de rederij.

Voor actuele prijzen raden we je aan de site van de rederij te raadplegen.

NB. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar.

Wil je voorafgaande aan de activiteit eerst samen koffie en thee drinken met boerencake? Dat kan geef dit door als je een activiteit boekt.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?