Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Varen op de Vecht

Ben je te gast bij De Wolfskuil en ben je op zoek naar activiteiten op De Vecht? We regelen het graag voor jou! Heel veel verschillende mogelijkheden zijn er. We zetten ze voor je op een rijtje. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de bestemming, of wandel er heen in circa 20 minuten.

NB. Soms krijgen we telefoontjes van toeristen die een bootje willen huren, we regelen echter alleen de activiteiten voor jou als je bij ons verblijft (we hebben zelf geen bootjes).

Rondvaart
Tussen 4 januari maart en 23 december kun je een rondvaart maken van Ommen naar Vilsteren en weer terug. Ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Inclusief 1 x koffie/thee en voor kinderen limonade. Vertrektijden: 10:30, 13:30 en 15:00 uur. Duur: 85 minuten. € 12,50 p.p. Kinderen onder de 12 jaar € 7,-. De rondvaart gaat door als er minimaal 25 volwassenen mee varen.

NB. Tijdens een personeelsdag gingen wij zelf met de rondvaartboot mee en maakten voor jullie dit filmpje.

Bootje varen
Varen met een motorboot € 39,50 voor 2 uur, max. 4 volwassenen per boot of 2 volwassenen en 3 kinderen. Let op: je moet € 50,- contant mee nemen als borg.

Samen kanovaren

Kano varen

  • Varen met een reuze kano, je kunt met 8-12 personen in 1 kano. Er zijn er twee, dus ideaal als je groep niet groter is dan 22 personen. Maak een reuze kanotocht voor € 69,- per kano per uur.
  • Kano varen met Canadese kano's (3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen of vier kinderen als in een andere kano volwassenen mee varen) per 2 uur € 15,00 per boot.
  • Kanovaren in een kajak (1 per persoon) -er zijn er slechts 6, dus niet geschikt voor een hele groep- €10,00 per 2 uur. tweepersoons kajaks zijn er ook: € 19,50 Zijn alleen beschikbaar als er geen afzaktocht is geboekt door een groep, hierdoor worden deze kajakken niet van te voren gereserveerd.

NB. je kunt natuurlijk ook heel leuk een combinatie maken van het huren van kano's met bijvoorbeeld een Funbike. Ook handig als je met een grote groep bent dan wissel de activiteiten met elkaar af.

Afzaktocht met kano
Een mooie kanotocht maken over zowel de Regge als de Vecht? Dat kan! Deze tocht duurt circa 2 uur. Dit programma start in de ochtend. Je gaat op eigen gelegenheid - we kunnen je een wandelroute geven- vanaf De Wolfskuil naar de Nieuwe brug waar de kano's klaar liggen. Ga je varen met Canadese kano's dan zijn de kosten voor 2 personen € 32,50 met 3 personen € 36,50 ga je ter water met 2 volwassenen en 2 kinderen dan betaal je € 40,50. Je kunt ook in een 1 persoonskajak € 22,50 of een tweepersoonskajak € 39,50. Kajaks zijn er in beperkte mate.

Stoer & actief? Maak dan een nog langere afzaktocht vanaf Archem naar Ommen van 13 kilometer (circa 3,5 uur peddelen) over zowel de Regge als de Vecht, een prachtige omgeving om te ontdekken vanuit het water. Dit is deels met eigen vervoer (auto) en een deel kan meerijden. De kosten zijn gelijk aan de kortere afzaktocht, dus durven jullie het aan?

NB. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar.

Wil je voorafgaande aan de activiteit eerst samen koffie en thee drinken met boerencake? Dat kan voor € 3,75 per persoon.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?