Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Blokhut voor een gezin

Ben je voor je gezin op zoek naar een unieke locatie midden in de natuur? Of wil je met een bevriend stel of met het gezin van je broer eindelijk weer bijpraten? Zoek je een een omgeving met veel rust en ruimte? Dan hebben wij de mooiste locatie voor je!

Wil je meteen De Blokhut zoeken & boeken? beschikbaarheid Blokhut voor het gezin

Direct boeken?
 • Een heerlijke zandkuil naast De Blokhut

  Een heerlijke zandkuil naast De Blokhut

 • Wellicht wel het mooiste plekje wat er is!

  Wellicht wel het mooiste plekje wat er is!

 • Gezellig eetgedeelte

  Gezellig eetgedeelte

 • De woonkamer met open keuken

  De woonkamer met open keuken

 • Een open keuken met uitzicht op het bos

  Een open keuken met uitzicht op het bos

 • Een van de slaapkamers

  Een van de slaapkamers

 • We zien regelmatig hutten ontstaan

  We zien regelmatig hutten ontstaan

 • Het Wolfskuilbos als achtertuin

  Het Wolfskuilbos als achtertuin

 • De Blokhut bij zonsondergang

  De Blokhut bij zonsondergang

Blokhut in het bos

Ruimte voor elkaar

We kunnen ons voorstellen dat je weer zin hebt om met je gezin in een andere omgeving te zijn. Waar er meer ruimte is. Een poosje overnachten op een plek midden in het bos en naast een zandkuil doet jullie vast goed!

Je kunt daarnaast nog een bevriend stel, je zus of vriendin vragen naar de Blokhut te komen. Je mag namelijk met maximaal 4 huishoudens in de Blokhut overnachten.

's Ochtend vroeg wakker worden door de vogels die hun mooiste liedjes zingen. Aan de grote picknicktafel de krant lezen en ontbijten. Als je wil maak je een mooie wandeling, door het Wolfskuilbos richting het landgoed of rivier De Regge. Neem de fiets mee (of huur er één) en je kunt uren fietsen in het mooie Vechtdal.

De kinderen? Die zijn buiten!

En de kinderen? Die zie je niet binnen. Die spelen namelijk in het bos want dat is hun tuin geworden. Een heuse zandkuil waar je van af kunt roetsjen -wie is de snelste? - heel veel takken om hutten mee te bouwen, allerlei bospaadjes om door heen te dwalen en te zoeken naar sporen van dieren.

Er zijn veel spelletjes en activiteiten te bedenken die je kunt doen in het bos of op ons terrein. We hebben er een enkele voor jullie op een rij gezet Activiteiten voor je gezin bij De Wolfskuil

Blokhut met de mooie zandkuil

Een fijne plek, juist nu

Normaal gesproken overnachten in De Blokhut groepen van 10-22 personen. Vanaf 1 juni kun je weer met een groep naar De Wolfskuil komen. Je hebt dus de keuze: kom je met je gezin of vraag je anderen mee? Je kunt met 15 personen komen als je groep uit niet meer dan 4 huishoudens bestaat (meer huishoudens? Dan kun je met max. 12 personen komen overnachten in De Blokhut).

Je houdt dan wel 1,5 meter afstand van het andere huishoudens, ook binnen.

Heb je interesse dan kun je contact of boek de Blokhut via ons zoek&boek systeem. Kies de optie 'Blokhut voor het gezin', kom je met meer dan 6 personen dan betaal je per extra persoon € 15,- per nacht meer (vanaf 7e persoon). Kom je een hele week dan betaal je € 10,- per persoon extra per nacht.

De Wolfskuil heeft meerdere accommodaties. Dit zijn allemaal zelfstandige vakantiehuizen met ruime afstand van elkaar Plattegrond terrein. Op ons terrein zijn de richtlijnen van RIVM van toepassing.

NB. Al onze mogelijkheden zie je hier Gezinsovernachtingen bij De Wolfskuil.

Praktisch

 • De Blokhut is te huur aan 1 tot 4 verschillende huishoudens.
 • Maximaal 15 personen (meer dan 4 huishoudens? Dan is het maximum 12 personen).
 • Vanaf 7e persoon betaal € 15 euro per persoon extra, blijf je een week dan is dit € 10 euro per nacht.
 • De huur is inclusief energie.
 • Naast De Blokhut hebben we ook De Mowglihut beschikbaar. Meer ruimte nodig? Neem contact met ons op.
 • Er is gratis WIFI (via glasvezel).
 • We vragen jullie (huis)regels strikt op te volgen, dit zijn zowel algemene als regels mbt corona.
 • De verhuur is incl. dekbedden en kussens voor het aantal personen die er verblijven. Zelf bedlinnen meenemen (dekbedhoes, hoeslaken en kussensloop) of via ons huren voor € 6,00 p.p. ook keukenlinnen en badlinnen kun je via ons regelen.
 • Aanwezig toiletpapier, vaatwasmiddel, zeeppompjes, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen.
 • De accommodatie moet na verblijf schoon achter worden gelaten, de middelen worden door ons geleverd. Vervolgens zullen onze schoonmaaksters de woning extra goed schoonmaken voor het volgende gezin.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
Wolfskuil bos

Heb je interesse maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons op.
Je kunt ook even rondkijken in het vakantiehuis via de virtuele tour.

Wil je deze mooie Blokhut huren, ga dan naar onze zoek & boek pagina ook voor prijzen en beschikbaarheid en kies 'Blokhut voor het gezin'.