Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Mowglihut voor een gezin

Wil je samen met je gezin/huishouden even weg? Of wil je bijpraten met je zussen of vrienden? Met maximaal 4 volwassenen kun je in dit gezellige vakantiehuis verblijven. Zowel binnen als buiten heb je alle rust en ruimte.

NB. Al onze mogelijkheden zie je hier Gezinsovernachtingen bij De Wolfskuil. Wil je meteen weten wanneer de Mowglihut beschikbaar is? zoek en boek

 • Spelletje buiten spelen

  Spelletje buiten spelen

 • Vanaf de bank kijk je op het terras

  Vanaf de bank kijk je op het terras

 • Alle ruimte voor elkaar

  Alle ruimte voor elkaar

 • Een van de slaapkamers

  Een van de slaapkamers

 • Speeltoestel voor de kleintjes voor de deur

  Speeltoestel voor de kleintjes voor de deur

 • Klimmen in toren bij sporveld

  Klimmen in toren bij sporveld

 • De Mowglihut met eigen terras en tuin

  De Mowglihut met eigen terras en tuin

De ideale omgeving

Wat De Mowglihut zo fijn maakt is vooral de directe omgeving buiten. Je hebt je eigen terras met gazon. Tegenover de woning is er een sportveld met volleybalnet, voetbalgoal, grote klimtoren, tafeltennistafel en speelhuisje met zandbak. Achter het huis is een speeltuintje met duikelrek, schommels, damspel en jeu de boules baan.

En dat is nog niet alles wat deze plek je biedt. Je loopt namelijk zo het 16 hectare grote Wolfskuilbos in! Een heerlijk bos om in te wandelen, hutten te bouwen, vogels te spotten of buitenspelletjes in te doen.

Er zijn veel spelletjes en activiteiten te bedenken die je kunt doen in het bos of op ons terrein. We hebben er een enkele voor jullie op een rij gezet Activiteiten voor je gezin bij De Wolfskuil

Een eigen terras

Gezellig vakantiehuis

Zodra je binnenkomt zul je denken 'Wat gezellig!'. Binnen heb je een knusse en ruime woonkamer met open keuken. Er is een zespitsgasfornuis met oven en er is natuurlijk een vaatwasser.

Vanuit de woonkamer kun je zo door de terrasdeuren naar je eigen gazon waar ook een buitenhaard is. Lekker samen een vuurtje stoken!

Daarnaast zijn er vier slaapvertrekken.

Er is een goede (gratis) WIFI-verbinding.

Plattegrond Mowglihut

Ruimte voor klein gezelschap

Wil je met je gezin of met een klein gezelschap van maximaal 4 volwassenen komen overnachten dan kun je kiezen voor 'De Mowglihut voor een gezin', met een ander tarief natuurlijk dan als je met een grotere groep komt. Kom je met kinderen onder de 13 geef dan aan met hoeveel kinderen je komt. We bekijken dan of dit binnen het gezinstarief valt of dat onder het groepstarief.

Je houdt je uiteraard aan de coronamaatregelen lees onze (huis)regels.

Heb je interesse dan kun je contact of boek via ons zoek&boek systeem. Kies de optie 'Mowglihut voor het gezin'.

De Wolfskuil heeft meerdere accommodaties. Dit zijn allemaal zelfstandige vakantiehuizen met ruime afstand van elkaar Plattegrond terrein. Op ons terrein zijn de richtlijnen van RIVM van toepassing.

Veel natuur om je heen
Vakantiehuis bij sportveld

Praktisch

 • De Mowglihut te huur voor maximaal 4 volwassenen (mag ook met vrienden, of broer, zus etc).
 • Kom je met kinderen onder de 13 geef dan aan met hoeveel kinderen je komt. We bekijken dan of dit binnen het gezinstarief valt of dat onder het groepstarief.
 • De huur is inclusief energie. We hebben ook De Blokhut beschikbaar (2 huishoudens).
 • Er is gratis WIFI (via glasvezel).
 • We vragen jullie de regels strikt op te volgen, dit zijn zowel algemene als regels m.b.t. corona.
 • De verhuur is incl. dekbedden en kussens voor het aantal personen die er verblijven. Zelf bedlinnen meenemen (dekbedhoes, hoeslaken en kussensloop) of via ons huren voor € 6,00 p.p. ook keukenlinnen en badlinnen kun je via ons regelen.
 • Aanwezig toiletpapier, vaatwasmiddel, zeeppompjes, vuilniszakken, schoonmaakmiddelen.
 • De accommodatie moet na verblijf schoon achter worden gelaten, de middelen worden door ons geleverd. Daarna zullen onze schoonmaaksters de woning extra goed schoonmaken voor de volgende gasten.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan

Zoek en boek

Heb je interesse maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons op.
Je kunt ook even rondkijken in het vakantiehuis via de virtuele tour.

Wil je graag overnachten in De Mowglihut, bekijk dan de prijzen en beschikbaarheid via ons zoek & boek systeem, kies de optie 'Mowglihut voor het gezin'. Liever eerst een optie? Dat kan ook.