Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pannenkoeken bakken op open vuur

Dat is leuk! Ga samen buiten pannenkoeken bakken boven het kampvuur! Jullie krijgen van ons drie speciale pannenkoekpannen met een extra lange steel. Zo kan je in een van onze vuurschalen de heerlijkste pannenkoeken bakken. We geven er ook een popcornmaker bij, zodat jullie als toetje popcorn kunnen bakken, uiteraard ook geschikt voor open vuur. Eet smakelijk!

De drie koekenpannen, de popcornmaker en de vuurschaal plus één krat hout huur je voor € 30,-

Hoe gaaf is dat om je pannenkoeken op open vuur te bakken? Gezellig en je blijft er lekker warm bij.

Heb je het talent om een pannenkoek vanuit de pan om te draaien zonder hulp van een spatel? Dan heb je misschien ook het talent om dit te kunnen doen met deze lange stelen pannen! Als het je lukt, net als diegene op het filmpje, dan zouden wij het heel leuk vinden als je daar een filmpje van maakt en met ons deelt.

Natuurlijk kun je ook gewoon samenwerken, de één houdt de koekenpan vast en de ander draait deze om.

We hoop dat jullie heel erg genieten van de lekkere pannenkoeken!
Eet smakelijk alvast.

Vergeet de popcornmaker niet (gebruik hiervoor gewone mailkorrels en geen mais die je kunt gebruiken om popcorn van te maken in de magnetron.)

Wil je meer eten bereiden op een open vuur? Dan kun je er ook een Tundragrill bij ons huren. Je kunt met draaischijven verschillende pannen op het vuur zetten en zo heel veel verschillende maaltijden bereiden. Er is ook een koekenpan bij waar je hele kleine pannenkoeken mee kan bakken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.