Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsaccommodatie 20 personen

Je wil weg met een groep van circa twintig personen? Dan hebben wij twee hele leuke mogelijkheden voor je in de bossen bij Ommen.

Direct boeken?
Een heerlijke zandkuil naast De Blokhut

De Blokhut

We kunnen ons eigenlijk geen mooier plekje voorstellen. Midden in het bos ligt deze houten Blokhut. Het leuke is dat er naast dit vakantiehuis een zandkuil ligt. Een heerlijke plek voor kinderen om te ravotten. We zien regelmatig hutten verschijnen. Ook natuurliefhebbers genieten volop van deze plek, er worden regelmatig spechten, eekhoorns, hazen en soms een ree gespot.

Buiten kun je aan de grote picknicktafel met elkaar buiten eten. Natuurlijk kun je ook een vuurtje maken in onze vuurschaal. Binnen is het knus en praktisch ingericht. In de open keuken kun je goed koken op het zespitsgasfornuis. Je kunt hier overnachten met 22 personen. Er zijn vier ruime slaapkamers. Is dit jullie plek?

Spelletje buiten spelen

De Mowglihut

Deze gezellige groepsaccommodatie voor 22 personen ligt aan de rand van het bos. Loopt je de accommodatie uit dan kun je meteen een balletje trappen of met elkaar gaan volleyballen op het sportveld. Kinderen en tieners klimmen in de klimtoren of gaan naar het kleine speeltuintje.

Hou je van wandelen en fietsen? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. De omgeving is zeer divers in Ommen, van gezellige (Hanze)stadjes, tot heuvels, rivieren, bos en heide.

Activiteiten en maaltijden voor teams

We maken het je makkelijk

Met een groep weg gaan is een hele organisatie. Als je wilt kunnen we het je makkelijk maken. Via ons kun je namelijk van allerlei activiteiten en maaltijden regelgen. We hebben bijvoorbeeld een pizzaoven die je kan huren. 's Ochtends kan de bakker je warme broodjes brengen. En een luxe buffet omdat je wat te vieren hebt is ook mogelijk.


Veel te doen

Je kunt heel veel verschillende dingen doen als je bij ons bent. Ga kanovaren op de Regge, ga met een kompas om de nek naar een uitkijktoren lopen of huur een paar leuke spelen bij ons.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!