Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepskamperen bij De Wolfskuil

Je wilt met een groep gaan kamperen, het liefste op een eigen veld zonder anderen daarbij.
Dán ben je op het goede adres bij De Wolfskuil in Ommen.

We hebben twee groepskampeervelden, met en zonder slaaptenten. Aan jullie de keuze!

Direct boeken?
Je eigen privé terrein met slaaptenten

De beuk

Op het veld de Beuk hoef je geen eigen tenten te hebben. Wij hebben namelijk acht grote slaaptenten staan op dit veld, waar je met zes á zeven personen kunt overnachten. Geen gedoe met opzetten en afbreken. Ook is er een grote groepstent waar je samen kunt eten of kan schuilen voor een buitje.

Het is echt heel leuk om te gaan kamperen in het bos met een groep, Lees onze blog met 10 tips voor avontuurlijk kamperen in het bos.

Vanaf twintig personen kun je dit veld afhuren. Met minder mag je natuurlijk wel komen, maar dan betaal je iets meer.

Den met eigen slaaptentjes

De Den

Zijn jullie als groep gewend om te kamperen? Kies dan voor de Den! Je neemt dan je eigen tentjes mee om in te slapen. Kies het mooiste plekje uit op het veld omzoomd met bomen.

Natuurlijk heb je ook op dit veld de beschikking over een gezellige groepstent, met banken tafels en licht een fijne plek om met z'n allen te zitten. Jullie gaan vast ook rond het kampvuur zitten ( lees onze blog Onvergetelijke kampvuuravonden) , want dat hoort ook bij avontuurlijk kamperen in het bos.

Zorg er voor dat je 's nachts lekker warm blijft in de tent, lees onze blog warm blijven tijdens kamperen.

Het veld de Den kun je huren vanaf vijftien personen, natuurlijk mag je met minder mensen komen maar dan betaal je iets meer.

Wat gaan we doen en eten?

Als je bij ons overnacht kunnen wij maaltijden voor je regelen. Ga je voor koken op open vuur met de Tundragrill, pizza's bakken of kies je voor een buffet? Maaltijden

Wil je niet alleen heerlijk vertoeven op jullie eigen kampeerterrein? Huur dan een leuk spel of ga kanovaren of mountainbiken.
Onze activiteiten.

De Wolfskuil ligt bij het stadje Ommen. Niet voor niks een populaire vakantiebestemming: waar je ook gaat de natuur is mooi. Wat is er te doen in de omgeving?

Via ons zoek & boek systeem kun je vrijblijvend een optie plaatsen voor het groepskamperen zodat je even met elkaar kunt overleggen. Vragen? Snappen wij! Neem contact met ons op dan helpen we je verder.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!