Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Maatschappelijk recreëren

'Gewoon kind kunnen zijn en plezier hebben!', 'Wat een inzet en hulp!', 'Bijzondere locatie!'; zomaar wat uitspraken van begeleiders van diverse maatschappelijke instellingen. De Wolfskuil biedt een prikkelvrije omgeving en aangename groepsaccommodaties. Eén van onze hoeves / accommodaties is geschikt voor enkele mindervaliden. Hier kan je een fantastische tijd beleven. Welkom bij De Wolfskuil!

Direct boeken?

Bij De Wolfskuil is iedereen welkom. Dat stralen wij uit. Wij denken daarom graag met instellingen mee. Zowel bij het organiseren van groepsactiviteiten, de dagbesteding of de maaltijd. Alsook bij het betalen van de rekening. Onze tarieven zijn lowbudget en extra scherp voor maatschappelijke instellingen. Ons team is betrokken en ervaren. Met al je vragen kunnen jullie bij ons terecht. De organisatie ontzorgen en de kinderen een plezierig verblijf geven; daar draait het om bij ons! We zijn een stichting en ondersteunen met name groepen die met kinderen en jongeren komen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zie ook buitengewoon avontuur.

Voel je kind en voel je vrij! Op De Wolfskuil voel ik mij helemaal blij!

Juichen met schaakstukken in Jorishoeve
Adios bij Hoeve

Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 12 tot 35 personen. Zijn jullie met meer? Dan combineren we enkele accommodaties. Iedereen is welkom bij De Wolfskuil. In onze hoeves, blokhut en Mowglihut vindt je comfortabele bedden. Stapelbedden kennen wij niet. De Jorishoeve heeft twee rolstoelvriendelijke slaap- en badkamers. De keuken is compleet ingericht. Kookgerei en bestek is er voldoende. Op zoek naar een gezellige groepsactiviteit? Ergens in het Vechtdal of elders in Overijssel? Wij denken graag met jullie mee. Wat dacht je van bijvoorbeeld: pizza bakken in de steenoven, een fotokompastocht in het bos, of een koesafari. De klimtoren, het sportveld, of de pingpongtafel kun je de hele dag gebruiken. De omgeving van Ommen kent ook tal van mogelijkheden. Bezoek het Tinnen figuren museum of wandel door het historische Vechtdal stadje, of vaar met een rondvaartboot over de mooie Vecht. Vertier en vermaak voor de hele dag. Ons ervaren team denkt graag met je mee en regelt indien gewenst jullie verblijf van a tot z mee. Heerlijk genieten voor iedereen.

Welkom en tot snel in Ommen!

'Ik ben hier tenminste geen uitzondering'

Jongen met gedragsproblemen tegen zijn moeder die hem ophaalt van een verblijf bij De Wolfskuil

Overnachtingsmogelijkheden voor maatschappelijk recreëren

Enthousiast geworden? Kijk gauw naar de mogelijkheden en boek digitaal deze mooie locatie! Optie ook mogelijk.