Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Avonturenpad 13 april geopend

Op 13 april 2023 wordt er een avonturenpad geopend bij De Wolfskuil door burgermeester Vroomen. Op die dag vieren we dat onze Stichting 75 jaar bestaat.

Direct boeken?
Hop de Wolf

Bijzondere plek

Bewandel je het avonturenpad dan ben je niet alleen. Hop de Wolf neemt je namelijk mee het Wolfskuil bos in. Hij is iets kwijt en heeft jullie hulp nodig. Ondertussen vertelt hij een spannend verhaal waardoor je met andere ogen naar de omgeving kijkt.

Er is veel te vertellen, want op 13 april is De Wolfskuil al 75 jaar een plek waar vele kinderen en jongeren hebben genoten van een vrolijke vakantie. Een buitengewoon avontuur juist ook voor kwetsbare jongeren die een steuntje in de rug konden gebruiken.

Dit is mogelijk gemaakt door de oprichting van de Hopman Repelaer stichting in april 1948 door jonkheer Ocker Repelaer van Molenaarsgraaf (1888-1975). Hierdoor kunnen wij tot op de dag van vandaag maatschappelijke organisaties die met kwetsbare jongeren naar De Wolfskuil komen financieel ondersteunen.

Vroeger en nu

Samen ontdekken

Voor dit jubileumjaar wil de Stichting daar iets blijvends aan toevoegen. Iets waardoor je met elkaar naar buiten gaat, nog meer ontdekt van de natuur om je heen, je samen plezier maakt én wat leert over de achtergrond van deze plek.

We zijn dan ook verheugd dat er een heus avonturenpad komt door het Wolfskuilbos. Hoe dat precies er uit ziet? Dat leggen we 13 april uit tijdens de officiële opening. We zijn vereerd dat burgermeester Vroomen hierbij aanwezig is.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan, meld je dan vóór woensdag 5 april aan door ons te mailen of te bellen.

Vanaf vrijdag 14 april is de wandeling met een digitaal verhaal (via je eigen telefoon) en spelletjes - die leuk te doen zijn met een groep(je)- te koop bij de receptie:

​​
Meer weten over onze achtergrond?
Buitengewoon avontuur
Artikel Historische kring