Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze favoriete spelletjes

Welke spelletjes zijn leuk voor een grote groep?

Niet vergeten om in de tas te doen voordat je naar De Wolfskuil vertrekt: een leuk spelletje. Altijd gezellig en handig om achter de hand te hebben. Maar welk spel is nu geschikt als je met een groep bent?

1. Weerwolven van Wakkerdam

Natuurlijk ligt het ook aan de naam dat we fan zijn van dit spel. Belangrijker is het echter dat het een heel leuk en snel spel is voor acht tot achttien spelers. Burgers proberen de weerwolven te ontmaskeren, want wie is wie? 's Nachts slaan de weerwolven hun slag. Eén potje duurt ongeveer een kwartier, maar wij zijn er van overtuigd dat jullie de hele avond dit spel gaan spelen. Er is ook een uitbreidingsset verkrijgbaar: 'Weerwolven & Waaghalzen'. Dan kun je zelfs met 68 personen het spel spelen. Het is wel aan te raden om je van te voren even te verdiepen in het spel. 'Als wij weg gaan nemen we het altijd mee, we spelen het altijd en het loopt elke keer net even anders, we worden er fanatiek van'. Vanaf tien jaar.

2. 30 Seconds

Snel bedenken hoe je een woord omschrijft zonder de 'verbonden woorden' te benoemen. Dat is in het kort 30 Seconds spel. Ideaal voor grote groepen omdat je in teams speelt. We weten zeker dat er veel gelachen gaat worden. Vanaf 12 jaar.

3. Wie ben ik?

Neem post-its en stiften mee, want dan heb je al een spel! Kom door het stellen van gesloten vragen, waar alleen ja of nee op geantwoord mag worden, erachter wie je bent. Dit kan natuurlijk een bekende Nederlander zijn, maar ook een voorwerp dat je bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer ziet.

4. Regenwormen

Kun je tot 36 tellen? Dan kun je mee doen met dit spel. Ook weer een heel leuk kortdurend groepsspel. Een dobbelspelletje wat draait om wormen. Durf risico te nemen en hoop op een beetje geluk. Dit spel kun je met twee tot zeven personen spelen. Wij hebben zelf de ervaring dat je dit ook met een groter groep kunt spelen.

5. Reuze Jenga

Ons eigen spel kan niet ontbreken, want het is gewoon leuk! Een hele grote toren met blokjes staat klaar. Dan wordt het kiezen: gaan jullie als team voor een meerkeuzevraag, een ja/nee vraag of voor de moeilijkste de open vraag? Hebben jullie het antwoord goed dan moet de tegenpartij één of meerdere blokken uit de toren halen, maar hebben jullie het niet bij het rechte eind dan moeten jullie het zelf doen. Als de toren valt heb je verloren. Dat kun je met dit spel dus zelf veroorzaken. Spannend. We hebben zowel een volwassen als een kinderversie van dit spel. Je kunt deze bij ons huren voor € 15,-

Geen zin om spellen mee te nemen of ben je het vergeten? Geen nood, kijk snel naar welke spellen wij verhuren (o.a. Reuze Jenga)

Wil je een overzicht welke activiteiten we allemaal voor je kunnen regelen? Dat zijn spelletjes maar nog veel meer:


Meer tips? Hebben jullie goede tips ter voorbereiding? (leuke blogs!)

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?