Hebben jullie goede tips ter voorbereiding? (leuke blogs!)

Jazeker!

Regelmatig schrijven wij praktische blogs over verschillende onderwerpen.
Hieronder een overzicht. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen als je specifieke vragen hebt.

Direct boeken?
Al onze overnachtingsmogelijkheden

De juiste groepsaccommodatie

Het plan is er, jullie willen met elkaar weg. Maar zoveel mensen zoveel wensen, hoe zorg je ervoor dat je een locatie vindt die goed bij de samenstelling van je groep past en bij wat jullie willen gaan doen?

Inkopen voor groepen

Koken voor groepen

Gezellig koken voor een paar vrienden is leuk, maar voor een grote groep kan het een uitdaging zijn. Wat ga je maken? En misschien nog wel belangrijker, hoeveel moet je inkopen?

Lees onze praktische tips:

Gezellig weg met een groep

Ook nog leuk

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.