Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Green Key Goud

We zijn heel blij om te vertellen dat we de Green Key goud hebben behaald!
Dit is een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Direct boeken?

We maken kleine en soms grote keuzes om zo duurzaam mogelijk te zijn. Als je als gast bij ons bent merk je er niet zoveel van. Een licht dat vanzelf uit gaat in de gang. De verwarming die na vier uur uitgaat omdat niemand aanwezig is. Een douchekop die minder water verbruikt, maar nog steeds lekker is om onder te staan. Zonnepanelen, een warmwaterpomp of het gebruik van grijs water in het toilet. Ook kiezen we bewust voor bepaald papier en schoonmaakmiddelen die duurzamer zijn.

Daarnaast hebben we natuurlijk zestien hectare bos dat we zo divers mogelijk houden onder ander door het creëren van een voedselbos.

Om nóg bewuster bezig te zijn met duurzaamheid hebben we ons aangemeld voor Green Key. Voor de keuring moet je diverse gegevens over energie, gas en watergebruik noteren. Je gaat je hele bedrijfsvoering langs en noteert welke keuze je daarin hebt gemaakt. Je krijgt ook tips hoe beter kan. Je kijkt daarbij ook naar de toekomst: wat willen we concreet verbeteren en hoe gaan we dit realiseren.

Het is mooi om de bevestiging van Green Key te krijgen dat we het goed doen: we hebben het gouden keurmerk ontvangen! Jaarlijks worden we opnieuw gekeurd en blijven we dus goed scherp op dit thema.

Wil je zelf ook een bijdrage leveren? Dan willen we je één tip mee geven: koop bewust in, als je met een groep weg gaat heb je de neiging te veel te kopen. Lees onze blog Inkopen doen voor groepen. Toch voedsel over terwijl het niet aangebroken is? Neem het mee naar huis, bel de voedselbank of laat het voor ons staan.

Meer lezen wat we doen in het kader van Green Key?

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!