Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Als we geen zin hebben om zelf te koken, wat zijn dan de mogelijkheden?

Je kunt heel goed in onze uitgebreide keukens (met oven en vaatwasser) koken, ook op het kampeerterrein kun je koken op ons gasfornuis. Maar koken voor een grote groep vraagt wel wat van je. Veel groepen kiezen er dan ook voor om niet alles zelf te doen. Via ons kun je heel veel lekkere maaltijden bestellen. Lokale ondernemers brengen de maaltijden bij je langs.

Heb je speciale dieetwensen dan wordt daar rekening mee gehouden.

NB. Wil je toch zelf koken lees dan onze blog met tips: koken voor groepen

Direct boeken?
Ontbijtmand

Broodmaaltijden

Begin de dag goed met versgebakken broodjes van de bakker.
Of kies voor een ontbijt of lunch mand met verse broodjes, beleg sap en zuivel.
We maken op verzoek ook lekkere huisgemaakte soep om de lunch nog lekkerdere te maken.
Of kies voor het maaltijden arrangement waarbij we naast het ontbijt ook de warme maaltijd verzorgen.

Buffet Martin

Buffet

Een heerlijke maaltijd laten bezorgen kan ook. Dit kan de keurslager voor jullie verzorgen. Denk aan een stamppot maaltijd, macaroni of nasi of een hapjes schotel. We hebben ook een heuse kok die voor jullie luxe buffet kan brengen of samen met jullie een kookworkshop wil doen. Wil je wat anders? Kies dan voor Surinaams eten! Wil je er lekkere wijn bij dan kunnen we dat ook regelen.

Tundragrill en pizzaoven

Zelf aan de slag: buiten koken

Niet de keuken in maar naar buiten om te eten! We hebben meerdere mogelijkheden die we van harte aanraden omdat het avontuurlijk is:

- Favoriet bij veel gasten is onze steenoven! Ga zelf pizza's bakken. Wij zorgen voor het deeg en alle toppings. Zodra de oven warm is kun je in drie minuten je eigen pizza bakken. Heel erg gezellig en natuurlijk lekker. We horen van onze gasten terug dat het leuk is dat je de tijd kunt nemen: zolang het vuur aanblijft kun je pizza's blijven bakken. Kinderen spelen dan bijvoorbeeld lekker en komen dan aanrennen: 'Wij willen weer een pizza bakken!".

- Koken op open vuur kan via de Tundragrill. Via een draaisysteem kun je zelf bepalen wanneer je welke pan op het vuur doet. Zo kun je met verschillende pannen bijvoorbeeld een stoofpotje maken, een eitje of tosti bakken, macaroni maken etc. Als je wil kun je het zelf doen (na uitleg van ons) of kies je voor een arrangement waarbij wij je alle ingrediënten geven en de recepten. Ook erg leuk voor op het kampeerterrein omdat de Tundragrill je meteen warm houdt.

- We hebben pannenkoekenpannen met heel lange steel. Kun je lekker bakken op het vuur met een vuurschaal van ons.

- Natuurlijk kun je ook kiezen voor een barbeque, altijd goed.

Bekijk alle eetmogelijkheden

Zelf koken kan, maar bij ons kun je ook een barbecue, buffet, pizzaoven, Tundragrill en nog veel meer regelen.