Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Moeten we een aanbetaling doen?

Direct boeken?
Al onze overnachtingsmogelijkheden

Ja.

Nadat je een boekingsbevestiging van ons hebt gekregen, krijg je een factuur voor de eerste termijn van 40% van de huursom. Dit proberen we binnen 2 weken naar je toe te sturen. Dit doen we handmatig dus het termijn waarop je de factuur krijgt kan af en toe wat verschillen (dit maakt verder niet uit voor de boeking, heb je een boekingsoverzicht dan staat deze datum voor jullie vast). Heb je een annuleringsverzekering afgesloten? Dan betaal je de kosten hiervan ook bij de eerste factuur.

Acht weken voor aankomst krijg je de factuur voor de overige 60% van de huursom. Ook betaal je dan de toeristenbelasting en de borg (laatste komt als alles goed is gegaan natuurlijk gewoon weer retour na je verblijf). Heb je leuke activiteiten of maaltijden via ons geregeld dan staat dit ook op de factuur. Overige kleine kosten die je tijdens je verblijf bij ons maakt, denk aan hout voor het vuur of het huren van een spelletje, halen we achteraf van de borg af. Wel zo makkelijk.

NB. Boek je voor volgend jaar en ben je dit jaar nog niet geweest, dan hoef je pas nĂ¡ het verblijf de 40% procent van de huursom voor de 2e boeking te betalen.

Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op.

Lees ook Wanneer moet ik wat betalen?

NB. Wist je al dat we een stichting zijn? Groepen die komen met kinderen/jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, krijgen bij ons korting op de huur. Zodat zij ook een lekker en fijne vakantie hebben in de bossen bij De Wolfskuil. Gewoon even kind zijn zonder zorgen. Lees hier meer over Buitengewoon avontuur