Moeten we een aanbetaling doen?

Ja, 40% van de huursom betaal je meteen als je geboekt hebt.

Direct boeken?
Al onze overnachtingsmogelijkheden

Twee termijnen

Gelijk met je boekingsbevestiging krijg je een factuur voor de eerste termijn van 40% van de huursom. Dit betaal je binnen veertien dagen.

Dertig dagen voor aankomst betaal je de overige 60% van de huursom (incl. de toeristenbelasting).

Heb je na je boeking nog leuke activiteiten of maaltijden via ons geregeld dan krijg je hiervoor meteen een aparte factuur van ons.

Meerdere boekingen

Boek je voor volgend jaar en ben je dit jaar nog niet geweest, dan hoef je pas ná het verblijf de 40% procent van de huursom voor de 2e boeking te betalen.

Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op.

Lees ook Wanneer moet ik wat betalen?

Steuntje nodig?

Wist je al dat we een stichting zijn? Groepen die komen met kinderen/jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, krijgen bij ons korting op de huur. Zodat zij ook een lekker en fijne vakantie hebben in de bossen bij De Wolfskuil. Gewoon even kind zijn zonder zorgen. Lees hier meer over Buitengewoon avontuur