Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Moeten we een aanbetaling doen?

Ja. Dat is de borg, meestal is dit een bedrag van rond de € 200. Deze factuur krijg je meestal 2 weken na boeking. We doen dit handmatig dus de termijn kan iets verschillen. Acht weken voor aankomst krijg je de rekening.

De borg krijg je na uw verblijf weer retour binnen twee weken na vertrek.