We komen met meer of minder mensen dan verwacht. Wat moeten we doen?

Komen jullie met minder mensen, dan geef je dit aan op de deelnemerslijst of bij de receptie bij aankomst. Per persoon betaal je een vast bedrag per nacht voor toeristenbelasting. Natuurlijk krijg je dit bedrag van ons retour (ook als jullie als groep een nacht minder blijven).

Komen jullie met meer mensen? Dat mag zolang je het maximaal aantal deelnemers niet overschrijd:

Repelaerhoeve 35

Mowglihut & Blokhut 22

Jorishoeve 28 (Joris 12, Hoeve 16).

Neem even contact met ons op als je met meer mensen wilt komen.