We komen met meer of minder mensen dan verwacht. Wat moeten we doen?

Kom je met een ander aantal personen dan van te voren afgesproken? Dat kan gebeuren zeker omdat je met een groep bij ons bent. Je hoeft niet alle veranderingen door te geven.

Feest in de Jorishoeve

Deelnemerslijst

Komen jullie met minder mensen, dan geef je dit aan op de deelnemerslijst of bij de receptie bij aankomst. Per persoon betaal je een vast bedrag per nacht voor toeristenbelasting. Natuurlijk krijg je dit bedrag van ons retour (ook als jullie als groep een nacht minder blijven).

Bij het groepskamperen hanteren we een minimum van 10 personen (kom je met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren dan is het minimum 20) dit betaal je dus altijd. Komen er minder mensen kamperen maar blijf je boven het minimumpersonen, dan verreken we dat achteraf via de borg.

Komen jullie met meer mensen?

Dat mag zolang je het maximaal aantal deelnemers niet overschrijd:
- Repelaerhoeve 35
- Mowglihut & Blokhut 22
- Jorishoeve 28 (Joris 12, Hoeve 16).

Neem even contact met ons op als je met meer mensen wilt komen, in overleg kunnen we soms een extra onderbed/matras regelen.