Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

We komen met meer of minder mensen dan verwacht. Wat moeten we doen?

Kom je met een ander aantal personen dan van te voren afgesproken? Dat kan gebeuren zeker omdat je met een groep bij ons bent. Je hoeft niet alle veranderingen door te geven.

Feest in de Jorishoeve

Kom je met minder mensen?

Heb je een groepsaccommodatie gehuurd? De huur blijft dan het zelfde.

Heb je een groepskampeerveld gehuurd? Bij het groepskamperen hanteren we een minimum van 15 personen op De Den en 20 personen op De Beuk. Dit betaal je dus altijd minimaal.

Heb je bij ons geboekt dan betaal je eerst 40% aanbetaling en een maand voor aankomst betaal je het restbedrag. Hierdoor kun je tot uiterlijk een maand voor aankomst nog wijzigingen in het aantal personen doorgeven. Daarna niet meer.

Kom je uiteindelijk met minder mensen dan doorgeven dan is dit helaas op eigen kosten. Je kunt wel overwegen een groepsannuleringsverzekering af te sluiten zodat je bij bijvoorbeeld afwezigheid van ziekte via de verzekering je geld terug kan krijgen. Ook mag je iemand anders vragen om in te komen in plaats van diegene die niet mee kan komen.

Komen jullie met meer mensen?

Dat mag zolang je het maximaal aantal deelnemers niet overschrijden:
- Repelaerhoeve 35
- Mowglihut & Blokhut 22
- Jorishoeve 28 (Joris 12, Hoeve 16).
- Den en Beuk 35 personen per veld.

Kom je met groepskamperen met meer personen dan dat je geboekt hebt? Geef dit dan aan ons door, dan noteren we dit en sturen we je een factuur. De prijs van het kamperen is namelijk per persoon. Voor de accommodatie betaal je een vaste huurprijs.

Neem even contact met ons op als je met meer mensen wilt komen, in overleg kunnen we soms een extra onderbed/matras regelen.