Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mogen we 's avonds en 's nachts in het bos zijn?

Tot 23.00 mag je in het bos van De Wolfskuil zijn! Leuk om bijvoorbeeld een spel te spelen. Na deze tijd moet je uit het bos zijn.

Direct boeken?
De Wolfskuil de plek voor alle groepen!

Heel leuk om juist gebruik te maken van het bos! Maak een fijne avondwandeling 's avonds. Ga een spooktocht houden met spannende elementen. Of kies een van de buitenspelen die we verhuren zoals levend stratego, altijd goed.

Je hebt toestemming om tot 23.00 uur in ons te bos te zijn (normaal is dat tot zonsondergang). We rekenen er wel op dat je er voor zorgt dat je na deze tijd binnen bent. Dit om ook de rust voor de buurt te garanderen.