Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wij zijn een maatschappelijke organisatie die met jeugd weg wil, wat kunnen jullie voor ons betekenen?

Wat leuk dat jullie als maatschappelijke organisatie bij ons te komen met kinderen/jongeren.
De Wolfskuil is dan de ideale plek. Door de omgeving maar ook omdat we als Stichting jullie een steuntje in de rug geven.

Direct boeken?
Klimmen in klimtoren
  • Neem gauw telefonisch contact met ons op. We kunnen dan bepalen of jullie in aanmerking komen voor een korting op de huurprijs. Zo is vaak een vakantie beter haalbaar. Belangrijk vinden wij: alle kinderen en jongeren gunnen wij een fijne vakantie bij ons. Komen jullie met jeugd die op een bepaalde manier een steuntje kan gebruiken, dan kan de korting van kracht zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan armoede, gedragsproblemen, problemen thuis etc.
  • We horen vaak van maatschappelijke groepen terug dat het heel erg fijn is dat de omgeving prikkelvrij is -hoewel er natuurlijk ook andere groepen verblijven bij ons- je hebt een ruimt eigen terras en een heerlijk bos om in te spelen. De natuur helpt om echt goed tot rust te komen en samen een fijne tijd te hebben.
  • Meer tips van onder andere groepen die al jaren bij ons komen hebben we verwerkt in deze een leuke blog
  • Door dat we al 75 jaar dé plek zijn voor juist kwetsbare kinderen zijn we ingespeeld op jullie wensen. We denken graag mee. Zo komt er al jaren een groep met kinderen met autisme bij ons. Zij krijgen dan altijd een oefening om bij de receptie wat te vragen, daar doen we dan heel graag aan mee. Het zit 'm vaak juist in de kleine dingen om te zorgen dat het verblijf voor iedereen fijn is.
  • We hebben een ruimte speel-o-theek waar je spellen kunt huren, ook educatieve spelen.
  • Lees onze folder Buitengewoon avontuur.
  • Kom je voor het eerst bij ons, dan kan het fijn zijn om een keer langs te komen. Zo kun je zien waar jullie overnachten, kun je de omgeving verkennen en kun je kennismaken met ons en je vragen stellen. Wel graag even eerst een afspraak maken.
  • Lees meer over onze historie

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!