Welke extra faciliteiten hebben jullie voor vergaderingen?

Jullie willen als team bij ons vergaderen? Leuk. wij hebben enkele extra faciliteiten voor jullie.

NB. een flipover zetten we gratis voor jullie neer.

Trainingskoffer

Trainingskoffer

In de koffer vinden jullie het volgende:

- Markeerstiften
- Permanent/ whiteboard stiften
- Pennen
- Post-its
- Scharen
- (Kleur)potloden
- Gum
- Plakband
- Schilderstape
- Lijm

Kosten € 17,50

Beamer 2 soorten

Beamer

Bij ons kun je 2 verschillende beamers huren:

- Een 'gewone' standaard beamer € 25,- per dag met VGa aansluiting;
- Een breedbeeld beamer voor extra scherp beeld met HDMI aansluiting, tevens kan deze beamer heel dichtbij het scherm staan, met geluidboxen in de beamer € 50,- per dag.

In bijna alle groepsaccommodaties hangt een beamer scherm of kunnen we een los scherm neerzetten (bij de Joris). Bij de Blokhut moet je even van te voren aangeven dat je het scherm wil gebruiken.

Christien Hulst

Trainers

Zoek je een trainer die een deel van het programma verzorgt? Wij hebben kunnen jullie in verbindingen brengen met enkele enthousiaste trainers. Het voordeel is dat ze de omgeving goed kennen.

Activiteiten voor teams

Activiteiten

Willen jullie naast vergaderen ook wat leuks doen of werken aan teambuilding?
We hebben verschillende activiteiten die geschikt zijn voor bedrijven op een rijtje gezet.

Maaltijden voor teams

Maaltijden

Jullie tijd willen jullie efficient benutten. Kies er dan voor dat we een lunch of buffet bij jullie brengen.
Wil je een leuke afsluiter en heb je wat meer tijd? Bak dan samen een pizza of ga koken op onze tundragrill.

Er is veel mogelijk, zowel voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd. Ook kunnen we een hapje en borretje voor jullie verzorgen.

Wij willen buitengewoon vergaderen!

Lijkt het jullie wat om even op een andere locatie midden in de natuur te vergaderen? Bekijk al onze arrangementen.