Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mogen we een vuurtje stoken?

Gezellig! Bij de receptie kun je een vuurschaal en hout huren.

Een open vuur mag niet in verband met brandveiligheid. Ook kan het zijn dat er een stookverbod is omdat het bijvoorbeeld heel droog is, dan mag het helaas niet. Als dit het geval is dan informeren we je hierover bij aankomst.