Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mogen we een vuurtje stoken?

Gezellig! Bij de receptie kun je een vuurschaal en hout huren.

Direct boeken?
Samen om het kampvuur

Een kampvuur hoort er wat ons betreft echt bij! We horen vaak van onze gasten dat juist een kampvuur het af maakt. Neem ook een gitaar mee en ga lekker samen liedjes zingen. We geven jullie leuke tips in onze blog: onvergetelijke kampvuuravonden.

Je mag van ons alleen vuur maken in een van onze vuurschalen. Een open vuur mag niet in verband met brandveiligheid. Ook vragen we je niet te sprokkelen in het bos, dat hout is vaak te groot en te nat (en er moeten takken blijven om hutten te bouwen!). Als je marshmallows wil opwarmen op het vuur mag je wel een stok zoeken in het bos.

Het kan zijn dat er een stookverbod is omdat het bijvoorbeeld heel droog is, dan mag het niet. Helaas gebeurd dit in de zomermaanden steeds vaker. Om te bepalen of een vuurtjes stoken verantwoord kan houden we o.a. de site van natuurbrandrisico in de gaten.

Hout kun je daarom alleen ter plekke bij de receptie regelen. Je krijgt het dan mee in een kruiwagen.

Meer weten (o.a.. kosten): Vuurschaal met hout

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?