Is er een beamerscherm? Kunnen we ook een beamer huren?

Beamer 2 soorten

In alle groepsaccommodatie kun je met een beamer een film of presentatie bekijken.

Bij de Joris kun je dit op een witte muur (op verzoek kunnen we een los scherm neerzetten). Bij de andere groepsaccommodatie is een speciaal beamerscherm.

Wil je het scherm bij De Blokhut gebruiken dan moet je dit even aangeven omdat je dan een code krijgt, het scherm is daar namelijk mooi verstopt achter een fotodoek.

Heb je zelf geen beamer? Geen punt, deze kun je van ons huren.

- Een 'gewone' standaard beamer € 25,- per dag; (alleen VGA aansluiting!)
- Een breedbeeld beamer voor extra scherp beeld, tevens kan deze beamer heel dichtbij het scherm staan, met geluidboxen in de beamer € 50,- per dag.

Nb. Ga je vergaderen? Lees dan verder Welke extra faciliteiten hebben jullie voor vergaderingen?