Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voedselbos - Overzicht

Naast de receptie van De Wolfskuil ligt ons voedselbos. We zijn hier in 2018 mee begonnen. Hieronder is een overzicht van alle noten-, bessen- en fruitbomen die we geplant hebben of binnenkort gaan planten. Als je wil kun je een rondleiding krijgen door ons voedselbos en zelfs een lekkere snack maken met voedsel wat bij ons groeit. Bekijk al onze smakelijke arrangementen. Je mag zelf ook even rondkijken maar je mag niet ongevraagd iets uit het voedselbos meenemen.

Een kruidentuin hebben we ook. Deze is te vinden achter de Repelaerhoeve. Je mag als gast gebruik maken van deze kruidentuin. Zo kun je genieten van verse muntthee en kruiden voor salade, soep of pizza. Proef en probeer. Hou je voldoende voor de volgende over? Leuk als je trouwens een foto wil delen hoe je de kruiden hebt gebruikt.

Naast algemene informatie over de plant vind je hieronder ook vaak een lekker recept.

Je kunt onze stichting ondersteunen door een kruid, struik of boom te sponsoren.

Sechuan peperboom

Bekijk meer

Japanse gember

Bekijk meer

Franse uiensoep-boom

Bekijk meer

Ananassalie

Bekijk meer

Paarse basilicum

Bekijk meer

Citroenverbena

Bekijk meer

Maggieplant

Bekijk meer

Salie

Bekijk meer

Bieslook

Bekijk meer

Lievevrouwebedstro

Bekijk meer

Knoflookbieslook

Bekijk meer

Oregano

Bekijk meer