Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Avontuurlijk eten

Zo origineel en avontuurlijk hebben jullie nog nooit gegeten! Je gaat namelijk twee avonden buiten koken.

Pizzaoven

Pizzaoven

De eerste avond gaan jullie zelf pizza bakken in onze steenoven. Je bepaalt zelf wat je op de pizzabodem legt, er liggen verschillende ingrediënten voor je klaar. De geur die verspreid wordt zorgt er voor dat iedereen vanzelf trekt krijgt! Is een van jullie een kookgek? Dan is het een leuk idee om ook nog wat brooddeeg te maken om alvast een broodje voor het ontbijt te bakken in de oven (brooddeeg is niet inbegrepen).

Pannekoekjes op tundragrill

Tundragrill

De tweede avond gaan jullie op open vuur koken. De Finse Tundragrill geeft de mogelijkheid om verschillende soorten maaltijden te bereiden . Dat komt omdat je met verschillende pannen kookt en bakt die je boven het knapperende vuur kunt draaien. Het open vuur geeft een avontuurlijk gevoel. Wil je minder vlammen dan is het ook mogelijk boven briketten
te koken. (ook te gebruiken wanneer er een stookverbod is)
Leuk is het om in kleine groepjes een voor-, hoofd- en nagerecht te maken. Dan is iedereen gedeeltelijk bezig en houdt daarnaast tijd over om te genieten. Je krijgt van ons recepten en de ingrediënten.

Tundragrill en pizzaoven

Even praktisch

Dit arrangement is zowel mogelijk op het terras van de groepsaccommodaties als op onze groepskampeerterreinen.

Eerste avond: gebruik pizza oven op de eerste avond, pizza deeg, ingrediënten en 1 x hout. Tweede avond: gebruik Tundra Grill met potten, pannen, twee kisten hout, instructie, ingrediënten, recepten en 1 x hout. Je kunt hierbij kiezen voor het bereiden van een macaroni met aansluitend koffie. Wil je uitgebreider koken met een meer gangen diner met borrelhapjes, soep, hoofdgerecht, pruttel koffie? Dat kan! Je hebt dan een echt viergangendiner o.a. Boeuf stroganoff, Stoofpotje kip met bijvoorbeeld pompoen, rundvlees of vis. Kies je voor de uitgebreide variant dan zijn de kosten voor dit arrangement hoger. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De pizzaoven en Tundragrill zijn ook los van elkaar te huur.

NB. We hebben slechts 1 pizzaoven en 1 Tundragrill reserveer dus tijdig.

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.