Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Goedkope groepsaccommodatie Overijssel

Zoek je een gezellige en goedkope groepsaccommodatie in Overijssel? Dan ben je bij De Wolfskuil aan het goede adres! De Wolfskuil is namelijk gelegen bij het gezellige Overijsselse plaatsje Ommen met prachtige natuur. We hebben in het bos vier groepsaccommodaties. Geen stappelbedden maar wel goedkoop, bij ons geen extra kosten voor energie, Wifi of schoonmaak.

Voor groepen met een klein budget heeft De Wolfskuil voldoende keuze in goedkope activiteiten. Bijvoorbeeld: een fotokompastocht, zeskamp of levend stratego.

Zo kan het verblijf op De Wolfskuil verrassend en goedkoop blijven!

Direct boeken?
 • De Blokhut 22 personen

  De Blokhut 22 personen

 • Mowglihut 22 personen

  Mowglihut 22 personen

 • Repelaerhoeve 35 personen

  Repelaerhoeve 35 personen

 • Kamperen Beuk met onze slaaptenten

  Kamperen Beuk met onze slaaptenten

Groepsaccommodatie

Met name onze groepsaccommodaties De Blokhut, De Mowglihut beiden geschikt voor 22 personen en De Repelaerhoeve, geschikt voor 35 personen, raden we aan door de goede prijs - kwaliteit verhouding. De Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra. Je hoeft dus niks extra's te betalen na het verblijf.

Het verblijf in een goedkope groepsaccommodatie is gezellig en je deelt samen de kosten. Hierdoor houdt je het bedrag wat je per persoon betaalt laag. Met hoe meer mensen jullie komen, hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Tip: deel de kosten eens door het aantal personen en zie wat de kosten per persoon zijn.

Groepskamperen

Jullie kunnen er ook voor kiezen om met een groep bij ons te kamperen. We hebben 2 kampeervelden uitsluitend voor groepen. Je huurt een heel veld voor jullie eigen groep en hebt daardoor veel privacy. Je kunt zelf tenten mee nemen op veld De Den of je kiest voor veld De Beuk waar onze slaaptenten staan.

De prijzen van het groepskamperen zijn inclusief groepstent en keukentent met servieskast, koelkast en indien gewenst een gasfornuis.

Tip: kom een keer in het laagseizoen! (oktober-maart)

Ommen, overijssel

Ben je op zoek naar een mooie locatie in Overijssel? Ommen ligt in het Vechtdal en is een populaire vakantiebestemming. Wij weten wel waarom! De omgeving is fantastisch. De natuur is heel veelzijdig: We hebben 2 rivieren - de Vecht en de Regge -, bos, heide, zandverstuivingen, etc. Je kunt hier heel goed wandelen, fietsen, kanovaren. Maar je bent ook binnen een half uur in de hoofdstad van Overijssel: Zwolle een gezellige Hanzestad. We liggen kortom in een heel veelzijdig gebied in Overijssel.

Lees onze blog over wat je allemaal kunt doen in de: weg met een groep kies Ommen

Goedkope activiteiten

Verder kun je via ons veel goedkope en leuke activiteiten bij boeken van zeskamp, fotokompastocht tot reuze jenga. Mocht je hulp willen met een leuk programma dan helpen we je graag.

Hebben jullie vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag verder.

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.