Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Goedkope groepsaccommodatie Overijssel

Zoek je een gezellige en goedkope groepsaccommodatie in Overijssel? Dan ben je bij De Wolfskuil aan het goede adres! De Wolfskuil is namelijk gelegen bij het gezellige Overijsselse plaatsje Ommen met prachtige natuur. We hebben in het bos vier groepsaccommodaties. Geen stapelbedden maar wel goedkoop, bij ons geen extra kosten voor energie, Wifi of schoonmaak.

Voor groepen met een klein budget heeft De Wolfskuil voldoende keuze in goedkope activiteiten. Bijvoorbeeld: een fotokompastocht, zeskamp of Levend Stratego.

Zo kan het verblijf op De Wolfskuil verrassend en goedkoop blijven!

Direct boeken?
 • Een uniek locatie

  Een uniek locatie

 • De Mowglihut vlakbij het sportveld

  De Mowglihut vlakbij het sportveld

 • Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

  Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

 • Gezellig kamperen met een groep

  Gezellig kamperen met een groep

Samen met een groep weg

Samen met een grote groep vrienden, familieleden of een vereniging een groepsaccommodatie huren is gezellig en goedkoop! Doordat je de kosten met elkaar deelt ben je veel goedkoper af dan als je bijvoorbeeld overnacht in een hotel. Daarnaast heb je een lekker grote woonkamer waar je met elkaar een eigen sfeer maakt.

Tijd voor elkaar

Een heel vakantiehuis voor je zelf, in het mooie Overijssel. Echt tijd voor elkaar hebben en nog lange tijd met elkaar napraten "Weet je nog dat weekend...'. Er zit natuurlijk wel een risico aan: jullie willen vast het jaar erop weer samen op pad! We zien heel veel groepen die al 10, 15 of zelfs 30 jaar elk jaar met elkaar een groepsaccommodatie huren. Voor je het weet hebben jullie een mooie traditie met elkaar opgebouwd.

Gezellig weg met een groep

Goed en goedkoop

Het verblijf in een goedkope groepsaccommodatie is gezellig en je deelt samen de kosten. Hierdoor houd je het bedrag wat je per persoon betaalt laag. Met hoe meer mensen jullie komen, hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Tip: deel de kosten eens door het aantal personen en zie wat de kosten per persoon zijn.

Kosten blijven bij ons laag

De prijzen zijn bij ons inclusief schoonmaakkosten, WIFI, gas, water en elektra. Je hoeft dus niks extra's te betalen na het verblijf.

Laagseizoen

Tip: kom een keer in het laagseizoen, dan heb je meer keuze en minder kosten! (oktober-maart).
Wij geven in deze blog tips Wat te doen in het laagseizoen

De beste groepsaccommodatie

Met name onze groepsaccommodaties De Blokhut, De Mowglihut beiden geschikt voor 22 personen en De Repelaerhoeve, geschikt voor 35 personen, raden we aan door de goede prijs - kwaliteit verhouding:

- De Blokhut (groepsaccommodatie voor 22 personen) ligt midden in het bos, bij een zandkuil. Je waant je helemaal weg. De houten Blokhut is een favoriet bij veel groepen. Als je door je slaapkamerraam kijkt zie je bos. Wellicht maakt een vogel je wel wakker met zijn gezang. Ook een heerlijk plekje om 's avonds een vuurtje te stoken en echt met elkaar bij te praten.

- De Mowglihut (groepsaccommodatie voor 22 personen) ligt aan de rand van het bos bij het sportveld en speeltuintje. Vanuit de woonkamer loop je zo je eigen terras op met buiten haard.

- De Repelaerhoeve (groepsaccommodatie voor 35 personen) is ideaal voor grote groepen. Je hebt een ruime eetzaal met een zithoek waar je tv kunt kijken. Daarnaast is er nog een aparte zithoek die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om rustig een boek te lezen of maak er een speelkamer van voor de kinderen. Je hebt prachtig uitzicht over de weilanden.

Repelaerhoeve Blokhut Mowglihut
Kamperen met een groep gezellig en goedkoop

Groepskamperen

Jullie kunnen er ook voor kiezen om met een groep bij ons te kamperen. We hebben 2 kampeervelden uitsluitend voor groepen. Je huurt een heel veld voor jullie eigen groep en hebt daardoor veel privacy. Je kunt zelf tenten meenemen op veld De Den of je kiest voor veld De Beuk waar onze slaaptenten staan. Vanuit het kampeerveld loop je zo het bos in wandel je in 10 minuten naar de rivier de Regge.

De prijzen van het groepskamperen zijn inclusief groepstent en keukentent met servieskast, koelkast en indien gewenst een gasfornuis.

Ommen in Overijssel

Ben je op zoek naar een mooie locatie in Overijssel? Ommen ligt in het Vechtdal en is een populaire vakantiebestemming. Wij weten wel waarom! De omgeving is fantastisch. De natuur is heel veelzijdig: We hebben 2 rivieren - de Vecht en de Regge -, bos, heide, zandverstuivingen, etc. Je kunt hier heel goed wandelen, fietsen, kanovaren. Maar je bent ook binnen een half uur in de hoofdstad van Overijssel: Zwolle een gezellige Hanzestad. We liggen kortom in een heel veelzijdig gebied in Overijssel.

Lees onze blog over wat je allemaal kunt doen in de: weg met een groep kies Ommen

Het Overijsselse stadje Ommen bij de Vecht
Leuke activiteiten voor je groep

Goedkope activiteiten

Verder kun je via ons veel goedkope en leuke activiteiten bij boeken zoals: zeskamp, klootschieten, fotokompastocht tot reuze Jenga. Activiteiten die niet veel kosten en waardoor je toch als groep een heel dagdeel of avond plezier aan hebt. Er zijn natuurlijk ook allerlei leuke dingen te doen op ons terrein die geen geld kosten zoals: hutten bouwen, potje tafeltennis spelen, wandelen in de natuur, spelen in de speeltuin, klimmen in de klimtoren of speuren naar sporen in het bos.

Mocht je hulp willen met een leuk programma dan helpen we je graag.

Hebben jullie vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag verder.

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.