Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsaccommodatie 25 personen

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor een groep van 25 personen of meer?
Wat dacht je van overnachten in de bossen bij Ommen? Bekijk snel de mogelijkheden!

Direct boeken?
2019 Jorishoeve september

Jorishoeve (28 personen)

De Jorishoeve ligt aan de rand van het bos en is geschikt voor 28 personen. Je hebt een ruime woonkamer met open keuken tot je beschikking. Heel fijn is het dat er tweepersoonsslaapkamers zijn. Zo kom je naast de gezelligheid ook toe aan je rust. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond met aangepaste badkamer. De rest van de slaapkamers is boven met een gezamenlijk badkamer. Doe je de gordijnen open, dan zie je bos!

De omgeving is namelijk prachtig. Wandel naar de zandkuil of loop naar het Giethemenerkerkbruggetje waar de rivier De Regge onder door stroomt. Of loop iets verder naar een uitkijktoren op de Besthmenerberg. Veel groepen gaan ook kanovaren, want niet voor niks stroomt de rivier de Vecht door Ommen heen.

De Repelaehoeve

Repelaerhoeve (35 personen)

Op je eigen terras heb je fantastisch uitzicht over de weilanden, met een beetje geluk zie je grazende lakenvelders. Binnen heb je heel veel ruimte, want deze groepsaccommodatie heeft naast een eetzaal maar liefst twee zithoeken. De keuken heeft een luik naar het woongedeelte dus diegene die kookt kan ondertussen contact houden met de rest van de groep. Er zijn twee tweepersoons slaapkamers op de begane grond voor, boven zijn verschillende slaapkamers waar je met meerder personen overnacht. Naast de Repelaerhoeve ligt het sportveld en er is ook een kruidentuin. Uiteraard ben je ook hier binnen een paar minuten het bos in.


Activiteiten en maaltijden voor teams

Veel geregel

Je moet aan veel denken als je met een grote groep op pad gaat. Als je wilt kunnen wij daar bij helpen. Zo kun je via ons verschillende maaltijden regelen. Denk aan een barbecue in de zomer of een stamppotbuffet in de winter. Maar je kunt ook een pizzaoven of Tundragrill huren als je eens wat anders wilt. Wil je zelf gaan koken lees dan onze blog over inkopen doen en koken voor groepen.

Wat ga je samen doen? Er is veel keuze! Ga samen op Regge safari of maak een stoere afzaktocht met een kano. Vaar met een rondvaartboot over de Vecht of leer alles over vleermuizen tijdens een expeditie. Jut elkaar op tijdens een zeskamp of leer de kinderen oud Hollandse spellen. Bekijk gauw alle mogelijkheden.

NB. Ga zeker wat leuks plannen met elkaar, maar plan het niet te vol. Gewoon gezellige de tijd hebben om bij te kletsen is ook belangrijk.

Heb je vragen? Snappen wij! Neem contact met ons op dan helpen we je verder.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!