Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsverblijf in Overijssel

Zoek je een geschikte groepsverblijf voor een groepsvakantie, dan ben je bij De Wolfskuil op het goede adres! De Wolfskuil is gelegen midden in het bos bij het gezellige plaatsje Ommen bij de Vecht, in overijssel en biedt voor jullie groepsvakantie vier groepsaccommodaties en twee groepskampeervelden.

Elk huis is kleurrijk ingericht en voorzien van keuken, ruime eetzaal, zithoek, diverse slaapkamers en goed sanitair. Doordat we meerdere accommodaties hebben kun je met zowel kleine als grote groepen bij ons terecht.

Direct boeken?
 • De Blokhut 22 personen

  De Blokhut 22 personen

 • Jorishoeve 12/16/28 personen

  Jorishoeve 12/16/28 personen

 • Mowglihut 22 personen

  Mowglihut 22 personen

 • Repelaerhoeve 35 personen

  Repelaerhoeve 35 personen

 • Kamperen Beuk met onze slaaptenten

  Kamperen Beuk met onze slaaptenten

De Blokhut

De Blokhut ligt op een idyllisch plekje verscholen in het bos, naast de zandkuil. 22 personen kunnen er verblijven. Buiten staat een zes meter lange picknickbank. Er is een open keuken en een comfortabele zithoek rondom een sfeervolle gaskachel. De Blokhut is ideaal als je een rustige en natuurlijke omgeving zoekt.

De Repelaerhoeve

De Repelaerhoeve is geschikt voor 35 personen en vanaf hier kijk je uit over de rivier de Regge. De accommodatie heeft een zithoek met haard en een eetzaal. Daarnaast is er een aparte ruimte met leestafel. Buiten heb je een groot terras met een sportveld er naast.

De Jorishoeve

De modern ingerichte Jorishoeve (12-16-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. Je kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn geheel huren. De ruimtes zijn verbonden door een hal waar een groot schaakspel op de vloer aanwezig is. De Jorishoeve heeft slaapkamers voor 2 personen, met boxspring bedden. De slaapkamers beneden hebben een eigen badkamer. Je beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

De Mowglihut

Een groepsvakantie tot 22 personen kunnen gebruik maken van de Mowglihut. Het heeft een open keuken met zithoek en eetzaal. Buiten is een terras met een buitenhaard. Er is een sportveld en speeltoestellen met o.a. een mega dambord.

Groepskamperen Den en Beuk

Of kom met een groep vanaf 10 personen tot 35 personen bij ons komen kamperen midden in het bos! We hebben twee kampeervelden uitsluitend voor groepen. Als groep huur je een van de kampeervelden alleen voor jullie groep. Je hebt dus veel privacy en kunt een eigen sfeer creëren. Op kampeerveld Den neem je eigen slaaptentne mee, op De Beuk slaap je in onze slaaptenten. Op beide velden staat een groepstent en een keukentent met koelkast en servieskast. Wel zo makkelijk.

Omgeving

Ommen ligt in het mooie Vechtdal een streek in Overijssel bekend door zijn mooie natuur. Vlakbij is de Hazestad Zwolle. En ook bekend in Overrijssel is natuurlijk de dierentuin in Emmen. Zowel Zwolle als Emmen is goed te bereiken ook met de trein vanuit Ommen.

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.