Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kinderroutes

Hou je van piraten of kabouters? Kinderen kunnen dat je zo zeggen.
Wandel met hen in het Laarbos de piraten of het kabouterbos.

En van ons mag je ze natuurlijk ook alle twee lopen...

Kinderroutes

Ken je deze piraat en kabouter al? Je ziet ze in het Laarbos - op loopafstand van ons - bij Landgoed het Laer. Het zijn twee leuke kinderwandelingen...welke ga jij volgen?

De piraat

Ga dan even langs Camping de Koeksebelt voor een super leuk rugzakje waardoor je tijdens deze toch een heuse piraat wordt. Leuk voor kinderen tussen 3-8 jaar. Kosten tasje 6,95 (die mag je uiteraard houden). Duur tocht circa 3 kilometer.

De kabouter

Dan kun je nu alleen de bordjes volgen (en goed kijken of je ergens een echter kabouter ziet) en straks als Kinderboerderij Ommen weer open is kun je via hen voor €5,50 een tasje lenen en je krijgt een puntmuts die je mag houden -Joepie- in het tasje zit een muntje zodat je na afloop wat lekkers kunt uitkiezen en je natuurlijk verder kunt spelen op de kinderboerderij . Leuk voor kinderen van 3-6 jaar. Ook de piratentasjes kun je straks kopen bij de kinderboerderij.

De tochten starten tegenover de kinderboerderij bij de witte slagboom.

Leuke aanvullingen op alle wandelroutes die er al zijn in het Vechtdal!

Mooiste wandelgebieden Vechtdal

We zetten de mooiste wandelgebieden op een rij, die voor jong en oud de moeite waard zijn. Met doe-tips.