Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuwe slaapkamer Repelaerhoeve

In de Repelaerhoeve zijn nu twee slaapkamers voor 2 personen op de begane grond.

Nieuwe slaapkamer

Er is namelijk een nieuwe slaapkamer voor 2 personen gecreëerd vlak bij de tweede zithoek. Een fijne rustige slaapplek zonder dat je de trappen op hoeft. Luxe is dat in deze kamer een wasbak is. Naast de kamer is een toilet met steunbeugels. Een geschikte slaapkamer voor bijvoorbeeld opa en oma.

Helaas wel heel moeilijk om op de foto te zetten omdat het een kamer met een hoek is. In de kamer hebben wel leuke posters opgehangen met foto's van de omgeving en de hoeve zelf.

Deze slaapkamer staat op dit moment nog niet op de plattegrond.
Het is vlakbij zithoek 2, je ziet daar een hal en een toilet. Daarnaast is de extra slaapkamer.

Er is nog 1 slaapkamer voor 2 personen op de begane grond. Deze is bij de eetzaal. Het kan een beetje gehorige slaapkamer zijn, als er nog anderen op zijn. De andere slaapkamers zijn boven. Je slaapt met meerdere personen op een kamer.

Bij ons liggen er trouwens altijd kussens en dekbedden voor je klaar. Je moet alleen je eigen lakensets meenemen. Geen zin in? Dan huur je deze van ons. Kunnen we lakens, handdoeken en keukenlinnen huren?

Heb je interesse in deze hoeve? Je kunt hier overnachten met 35 personen. Er is een grote eetzaal en twee zithoeken. Je hebt prachtig uitzicht over de weilanden die uitkomen op de rivier de Regge. Hier kun je in tien minuten naar toe lopen, wat ons betreft een verplichte wandeling als je bij ons bent.

Kijk even verder voor meer informatie:
De Repelaerhoeve

Wil je meer tips? We hebben enkelen blogs geschreven over verschillende thema's. Hoe koop je in en kook je voor grote groepen? Wat kun je doen in de omgeving? Welke wandeling zijn mooi om te maken met kinderen? We hebben al deze blogs op een rijtje gezet voor je Hebben jullie goede tips ter voorbereiding? (leuke blogs!). Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!