Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Thuiswerken in de natuur

Thuiswerken, soms zou je even op een andere plek willen zijn. Even een nieuwe omgeving met meer rust en ruimte. Het liefst een plek in de natuur waardoor je je weer kan opladen, om er dan weer tegen aan te gaan.

Direct boeken?
Werk in bos

Een werkplek in het bos

Een bureau in het bos, dat klinkt goed maar is wellicht in de praktijk wat te onhandig. Maar wat dacht je ervan om je kantoorplek héél dicht in het bos te creëren?

Daar waar je rustig op je laptop werkt in een huiselijke accommodatie, uiteraard met goede Wifi en waar je tussendoor kunt wandelen in het bos. Houdt je van mediteren dan kan dat met de geluiden van vogeltjes om je heen. Maak een mountainbike tocht door de natuur. En overleggen met je collega's? Dat doe je gewoon terwijl je lekker buiten bent.

Je zult zien dat je vervolgens weer veel efficiënter werkt en met energie naar huis gaat.

Werken en ontspannen

Even wat anders

Op dit moment is thuiswerken de norm. Niet voor iedereen is dat geschikt of haalbaar. Dan kan het huren van een werkplek elders uitkomst bieden. Ook als je het gewoon even anders wil, de sleur een beetje doorbreken. Kom dan thuiswerken in de natuur bij De Wolfskuil in Ommen.

Op dit moment worden onze (groeps)accommodaties alleen verhuurt aan gezinnen. Hierdoor hebben we met name op kantoordagen gelegenheid onze mooie accommodaties beschikbaar te stellen als werkplek. Huur bijvoorbeeld de Blokhut midden in het bos en bij een zandkuil, of kies voor de moderne Joris of de gezellige Mowglihut, meer aan de rand van het bos.

Dit kan zowel voor 1 persoon als met een klein team. Als het namelijk voor je werk noodzakelijk is toch met een paar collega's bij elkaar te komen, bieden onze accommodaties alle ruimte om op een verantwoorde manier samen te komen.

Tijden werk genieten

Werkplek voor 1 persoon

Je kunt onze accommodaties voor een dag of dagdeel huren. Wil je een paar weken achter elkaar elke donderdag een deel komen werken in de natuur? Ook dat is bespreekbaar. Omdat we normaal gesproken met groepen werken, hebben we nu een speciaal tarief voor individuen die willen komen werken bij ons:

 • 1 dagdeel (4 uur) € 25,00
 • 1 hele dag (8 uur) € 45,00
 • Een lekkere lunch erbij? Lekkere belegde broodjes van de warme bakker worden voor € 10,00 bij je bezorgd.

Teams

Veel teams komen al jaren bij ons vergaderen (lees onze blog met een reactie van een team). Zij maken dan ook veel gebruik van ons vergader parcours, een route met diverse brainstorm plekken in het bos.

Overnachten in nu niet mogelijk, maar overdag of aan het begin van de avonds bij elkaar komen kan met een beperkt gezelschap wel, indien het om een noodzakelijk overleg gaat.

We houden ons aan de corona maatregelen, we willen dan ook dat jullie eerst contact met ons opnemen om te onderzoeken of het nu of wellicht later kan.

Meer informatie? Bekijk onze Zakelijke pagina.

Met laptop buiten aan de slag

Alle voordelen op een rijtje

 • Accommodatie in prachtige natuur
 • Loop zo het bos in (evt. via ons vergader parcours)
 • Ontspannen wandelen of fietsen en daarnaast geconcentreerd aan het werk
 • Altijd stabiel en goede WiFi
 • Alle ruimte voor jezelf of klein team
 • Verhuur voor een dagdeel of (terugkerende) dag
 • Maaltijdbezorging mogelijk
 • Het Wolfskuil team ondersteunt waar nodig
 • Bij Ommen, in het Vechtdal waar je ook heen gaat de natuur is hier mooi.
 • Even een andere werkplek, midden in de natuur: dat werkt!

Locatie mogelijkheden voor thuiswerken in de natuur

Enthousiast geworden? Bekijk de locatie mogelijkheden, zowel dagverhuur als dagdelen mogelijk.