Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Verenigingsmaand

Weer met de vereniging weg, wat fijn dat dat weer kan! Je hebt bij ons zowel binnen als buiten alle ruimte waardoor er veel mogelijk is. Lees even de update over de corona maatregelen voor je boekt.

Heb je vragen laat het ons weten Stel je vraag aan de Wolfskuil.

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. In de hele maand januari geven wij maar liefst 20% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen die met kinderen/tieners weg willen!

Direct boeken?
 • Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

  Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

 • Een uniek locatie

  Een uniek locatie

 • Jorishoeve 12/16/28 personen

  Jorishoeve 12/16/28 personen

 • De Mowglihut vlakbij het sportveld

  De Mowglihut vlakbij het sportveld

 • Klimtoren

  Klimtoren

 • Jongen met masker bij Mowglihut

  Jongen met masker bij Mowglihut

 • Muziekvereniging in Repelaerhoeve

  Muziekvereniging in Repelaerhoeve

 • Kompastocht naar uitkijktoren

  Kompastocht naar uitkijktoren

 • Wandelen met kinderen in het Wolfskuilbos

  Wandelen met kinderen in het Wolfskuilbos

Op zoek naar een geschikte locatie voor een mooi weekend met je vereniging of club? Wij hebben vier groepsaccommodaties in de bossen bij Ommen. Van houten blokhut tot moderne hoeve. Voor zowel grote als kleine groepen hebben we mogelijkheden. Veel verenigingen komen bij ons, zij waarderen de mooie omgeving die erg geschikt is voor sport en spel, de goed verzorgde accommodaties en dat we goed mee denken. We hebben een speel-o-theek met veel leuke spelen en ook kunnen we helpen bij (eenvoudige)maaltijden. Kortom een leuke plek om met de vereniging te komen. Maak van jullie leden een echt team door samen weg te gaan!

Lees onze blog met tips voor het organiseren van een clubkamp of verenigingsweekend.

Maar dat is nog net alles. Rederij Peters doet ook mee met deze actie! Jullie kunnen de Busch Battle gaan doen bij hen, voor € 17,50 in plaats van € 19,50. Een combinatie van Expeditie Robinson en de Escape Room. De activiteiten zijn bijna allemaal overdekt dus slecht weer is geen probleem. Dit spel kun je doen met minimaal 8 en max 24 personen (verdeeld over 2 banen) en duurt circa 90 minuten. Minimale leeftijd is 12 jaar. Ben je met een grote groep dan kan er een combinatie gemaakt worden met andere activiteiten.

Ben je met een groep jongere kinderen of wil je liever wat anders doen? Ga dan schatten zoeken via een GPS met geocaching. De prijs hiervan is € 11,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Per boeking wordt er minimaal 10 volwassenen in rekening gebracht, daarna gaat het kind tarief van kracht. Jullie krijgen korting van 10% op het volwassenentarief.

Actievoorwaarden

 • 20% korting op de huur van onze groepsaccommodatie alleen in de maand januari op basis van beschikbaarheid;
 • Alleen voor verenigingen die met hun jeugd (kinderen/tieners) weg willen, omdat dit bij onze ideële doelstelling past.
 • Vooral verenigingen uit het Vechtdal willen we stimuleren om hier heen te komen: we zitten zo dichtbij dus kom in januari onderzoeken wat er allemaal bij ons mogelijk is!
 • Deze actie is niet te combineren met andere kortingen of offertes die op maat zijn gemaakt.

NB. Wat ons betreft is het elk jaar in januari verenigingenmaand, komt het nu niet uit dan wellicht volgend jaar? We hopen jullie in deze maand te mogen begroeten voor een fantastische belevenis :-).

Zoek en boek de locatie voor de vereniging

Enthousiast geworden? Kijk gauw naar de mogelihjkheden en boek digitaal een mooie locatie! Optie ook mogelijk.