Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vereniging

Muziekschool, atletiekvereniging of zwemvereniging; Wij beiden volop mogelijkheden!

Veel verenigingen sluiten het muzikale of sportieve seizoen af met een gezellig groepsevenement. Even helemaal wat anders, uit de sfeer van de vereniging of club. Waarbij de nadruk ligt op teambuilding, creativiteit en/of sportiviteit. Vanzelfsprekend is het prettig om deze activiteiten te organiseren vanuit één locatie. Dat kan bij ons. Welkom bij De Wolfskuil!

Direct boeken?
2019 zwemclub in Mowglihut proosten

Het organiseren van clubkampen of verenigingsreisjes kan best lastig zijn. Een taak die veelal bij een fanatieke vrijwilliger ligt. Je hebt te maken met een bepaald budget, moet (tussentijds) vervoer regelen en wilt een gevarieerd programma aanbieden. De oplossing kun je vinden in onze mooie locatie. De Wolfskuil is een prachtige plek in de groene bossen, met volop sport- en outdoormogelijkheden. Er zijn diverse groepsaccommodaties voor één of meerdere overnachtingen. Jullie verblijven in een moderne hoeve, ruime blokhut of accommodatie. Geschikt voor 12 tot 35 personen. Een grote vereniging of club? Combineren van accommodaties is mogelijk. Ook kunnen jullie een eigen kampeerveld huren. Al vanaf 10 personen heeft jullie vereniging een geheel eigen veld met groepstent. In deze groepstent staan tafels en banken. In de kooktent vinden jullie een koelkast en servieskast en kookkast. Handig voor de gezamenlijke maaltijd. Op het veld De Den neem je eigen slaaptenten mee, op De Beuk staan deze al voor je klaar.

NB. Wil je met de muziekverening of koor komen? Muziek maken

Voor verenigingen of clubs vanuit iedere windhoek: De Wolfskuil past in ieder kasboek!

Welke mogelijkheden zijn er bij ons? Wij noemen er een aantal op. Uiteraard is er meer. In een persoonlijk gesprek hebben we het samen met jullie graag over de mogelijkheden die het best aansluiten bij jullie wensen over dit verblijf. Ons aanbod kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze tarieven zijn lowbudget. Zomaar een aantal activiteiten:

Het bos als speeltuin: klimmen, levend stratego of op achttien verschillende manieren op anderhalve meter hoogte als groep het Wolfskuil bos verkennen in ons klauterwoud.

In de buurt van onze locatie kunnen jullie ook met een groep kanovaren, mountainbiken, het Tinnen figuren museum bezoeken, Ommen een mooi stadje in Overijssel aan de rivier de Vecht verkennen of een heuse koesafari ondernemen. De attractieparken Hellendoorn of Slagharen bereiken jullie met de auto in 20 minuten. De gezellige Overijsselse stad Zwolle is binnen een half uur te bereiken. Welkom club of vereniging! Tot snel!

11988500 1029334260430355 3000113411252563795 n
De omgeving is ideaal als je sportief wil bezig zijn

Verenigingenmaand

Kom in januari naar De Wolfskuil met de jeugd naar De Wolfskuil, want dan hebben we een speciale aanbieding voor jullie.

Zoek en boek de locatie voor de vereniging

Enthousiast geworden? Kijk gauw naar de mogelijkheden en boek digitaal een mooie locatie! Optie ook mogelijk.