Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Op pad met de vereniging (korting in januari!)

Het organiseren van een clubkamp of verenigingsweekend is leuk maar ook een hele klus. We geven jullie graag tips en daarnaast een leuke actie voor diegene die in januari met jeugd naar ons toe willen komen.

Samen muziek maken
  • Regel het niet alleen. Organiseer samen, dat is gezelliger én handig. Verdeel de taken naar ieders kwaliteit: financiën, maaltijden, activiteiten, communicatie met ouders.
  • Bepaal met elkaar wat het doel van het weekend is. Ga je voor het plezier, wil je dat de leden elkaar beter leren kennen of heb je extra tijd nodig om meer te oefenen en ga je er wellicht een trainingsweekend van maken?
  • Begin op tijd met de voorbereiding. Vooral de locatie boeken voor een grote groep moet je ruim van tevoren doen. Wil je in mei,juni of september weg, regel de groepsaccommodatie dan zeker een jaar van te voren: het zijn erg populaire periodes.
  • Denk ook eens aan het laagseizoen, de prijzen zijn dan lager en meestal heb je meer keuze. Kom je in januari met de jeugd van jullie vereniging bij De Wolfskuil dan krijg je zelfs 20% korting op de reguliere huurprijs.
  • We zien vaak dat groepen een apart e-mailadres maken voor het uitje.Zeker als het een jaarlijks terugkomende activiteit is, raden we dit aan. Gaat later iemand anders de activiteit regelen, dan blijft toch het e-mailadres hetzelfde.
  • Kunnen jullie wat steun gebruiken bij het organiseren van de activiteiten? Zet dan de hulp in van de vrijwilliger van het YMCA. (http://www.ymcajeugdwerk.nl/nl/activiteiten) Met veel enthousiasme kunnen zij voor jullie een onderdeel verzorgen of zelfs een heel programma. Bij ons zijn ook spelkoffers van hen te huur.
  • Maak een draaiboek en denk daarbij aan praktische zaken zoals: Hoe kom je op de locatie? Met auto's, een busje of het openbaar vervoer?*, Verder afspraken met ouders over aankomst en vertrek, de bereikbaarheid,deelnemerslijsten. Ook de planning met betrekking tot maaltijden, een programmaoverzicht met activiteiten én een plan B voor bij minder weerkomen in het draaiboek, net als een corveelijst, omgangsregels (bijvoorbeeld over het gebruik van de mobiel) en uiteraard een begroting.*
  • Probeer een afwisselend programma te maken met voor ieder wat wils. Plan het zeker niet te vol, lekker bij kletsen of niksen zijn ook een belangrijk onderdelen van een geslaagde tijd samen.
  • De Wolfskuil is een prachtige plek in de groene bossen, met volop sport- en outdoormogelijkheden. Er zijn diverse groepsaccommodaties Geschikt voor 12 tot 35 personen. Een grote vereniging of club? Combineren van accommodaties is mogelijk. Kom een keer bij ons langs. We kunnen een rondleiding geven en met jullie meedenken over het programma.
  • Tot slot: maak een leuke groepsfoto die je vervolgens aan iedereen geeft als ze weer terug zijn bij de verenging. Een mooi aandenken.
Volleyballen op sportveld

Leuke actie: 'januari Verenigingenmaand'

Van plan om met de jeugd van de vereniging weg te gaan? Kom dan in januari naar De Wolfskuil. Je krijgt maar liefst 20% korting op de huurprijs. Daarnaast regelen we enkele superdeals voor jullie met betrekking tot activiteiten.

Tips voor dingen die leuk zijn om bij ons te doen in de winter (laagseizoen):


- bezoek het Tinnen figuren museum waarbij je zelf een tinnen figuurtje kunt beschilderen,
- maak een wandeling via onze foto-kompastocht naar een uitkijktoren,
- speel het rollenspel Moord op Villa Nova en ontdek wie er een moord heeft gepleegd,
- speel Reuze-Jenga, of kies een ander spel (onze favoriete spelen lees je in deze blog).
- ga uilenballen pluizen met de YMCA,
- samen zwemmen, altijd leuk,
- of ga de mooie omgeving bekijken met een mountainbike,
- je kunt het theater afhuren om een mooie voorstelling te geven,
-of vraag een lokale sportclub voor een vriendschappelijke wedstrijd tijdens jullie verblijf.

Wat ons betreft is het elk jaar in januari Verenigingenmaand, komt het nu niet uit dan wellicht volgend jaar? We hopen jullie in deze of een andere maand te mogen begroeten voor een fantastische belevenis :-).

Zien we je terug op de Wolfskuil?

*N.B. De Wolfskuil kun je goed bereiken met de trein, vanaf het station is het 10 minuten lopen.

Zoek en boek de locatie voor de vereniging

Enthousiast geworden? Kijk gauw naar de mogelijkheden en boek digitaal een mooie locatie! Optie ook mogelijk.