Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zakelijk

Op een andere locatie vergaderen of werken aan teambuilding werkt inspirerend. Zeker als je kiest voor een omgeving met veel natuur om je heen. Bij De Wolfskuil komen dan ook regelmatig bedrijven voor een dagdeel of meerdaagse.

Direct boeken?
Vergaderen in de zandkuil

Maak gebruik van ons bos en de accommodaties voor inspiratie, inspanning en ontspanning.

In de groepsaccommodaties is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Je kunt zelf koffie en thee zetten op het voor jullie geschikte moment. Zelf de maaltijden bereiden in de uitgebreide keuken kan, maar wij kunnen dit ook voor jullie verzorgen.

Naast de mogelijkheid om de groepsaccommodatie te huren voor een (halve)midweek, week of weekend kunnen jullie ook kiezen voor een vergaderarrangement. De meeste vergaderarrangementen zijn mogelijk van oktober t/m maart of last minute op basis van beschikbaarheid.

Wij hebben vier groepsaccommodaties. De Jorishoeve voor 28 personen wordt het vaakst door bedrijven gekozen omdat deze tweepersoonskamers heeft. Kleiner team? De groepsaccommodatie kan ook in gedeeltes worden gehuurd: Joris 12 personen of Hoeve 16 personen.

Daarnaast kiezen teams die veel butien willen zijn vaak voor De Blokhut, deze ligt midden in het bos bij een zandkuil.

Vergaderparcours

Even weg van kantoor en in een bosrijke omgeving vergaderen. Dat is vaak een reden voor een bedrijf om voor onze locatie te kiezen. Jammer vinden wij het dan om te zien dat er binnen vergaderd wordt. Wij willen jullie prikkelen om juist gebruik te maken van onze mooie omgeving.

We hebben een mooie wandeling van circa 30 minuten door het Wolfskuil bos uitgezet met enkele plekken om met elkaar in de buitenlucht te brainstormen. Lopend door het bos, van tijd tot tijd een bankje of houten tafel maakt een gesprek anders en vaak een stuk gemakkelijker. Met vijf tot tien personen kunnen jullie bij ons op deze orginele wijze buiten vergaderen!

Willen jullie onder begeleiding van een trainer het parcours gebruiken of gewoon met jullie eigen team? Wij hebben contact met enkele trainers die jullie graag ondersteunen. Ook kun je er voor kiezen om een paar leuke outdoor activiteiten te doen die goed zijn voor de teambuilding.

Het vergaderparcours gebruik is gratis, als jullie bij ons een ruimte huren. Koffie, thee en wat lekkers kunt je in thermoskannen meekrijgen voor €5,-per persoon. Of ga op pad met een picknickmand om het nuttige en het aangename te combineren, €10,- per persoon.

NB. als het koud is, kunnen jullie plaids meenemen zodat je warm blijft!

Vargaderparcours foto van Betekenisme

Buitengewoon vergaderen

Bekijk al onze vergaderarrangementen